Uniek vergaderlocatie midden in de natuur op een landgoed

 • 88 personen
 • 55 slaapkamers
 • 55 badkamers
 • Huisdieren toegestaan
 • Aangepast voor mindervaliden
 • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het eigenaar Tom weten.

Reservering aanvragen Stel Tom een vraag per email.
Beschrijving
Zoekt u een unieke vergaderlocatie met of zonder overnachting tussen Utrecht en Groningen? Op 15 km van Zwolle ( A28 ) vindt u midden in het groen en omringd door bospercelen en groenstroken dit 35 ha. groot landgoed met Havezate, slotgracht van 2400 meter en vele wandelpaden. Op het landgoed kunt u in een zeer inspirerende omgeving vergaderen, recreëren en overnachten. Het landgoed heeft twee bijzondere vergaderlocaties met meer dan 10 break-out rooms (vergaderruimtes). Wat dacht u van een vergadering nabij de gracht met uitzicht op de Havezate. Desgewenst met een gesloten poort ten behoeve van uw privacy. Het Koetshuis is bijzonder geschikt om uw gasten (max. 150 personen) te verwelkomen en/of bij vertrek te verrassen met een gezamenlijke borrel.

Overnachten kan in een twee-tal locaties welke samen 55 slaapkamers met eigen douche, toilet en wastafel bieden. Van hieruit heeft u een schitterend uitzicht en kijkt u uit op de havezathe met slotgracht. Het hoofdgebouw beschikt tevens over een verblijfsruimte, vide, horecakeuken en lounge met buitenterras. U kunt er voor kiezen om uw eigen maaltijden te bereiden. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om de volledige catering voor u uit handen te nemen.

Faciliteiten als WiFi (glasvezel!!), een beamer en flip-over zijn bij ons standaard inbegrepen in onze vergaderarrangementen. Op het landgoed is voldoende (gratis) parkeergelegenheid.

Bent u op zoek naar een locatie voor uw vergadering, congres, teambuilding activiteiten of bedrijfsfeest, laat het ons weten. Desgewenst is het hele landgoed een paar dagen uw domein/locatie door uw eigen wereld te scheppen. Wij gaan graag met u in gesprek om een offerte volledig op maat te maken op basis van uw wensen en behoeften.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
 • Laagste Prijs Garantie
 • Stel je vraag rechtstreeks aan de eigenaar
 • Snel & online je vakantiehuis boeken
 • Direct een ontvangstbevestiging per e-mail
Kamer indeling
Accommodatie 1:
28 slaapkamers ieder voorzien van eigen douche, toilet en wastafel.
Beneden:
Slaapkamer 1 t/m 7: 2x 1-persoons bed
Slaapkamer 9 t/m 13: 1x 1-persoons bed
Slaapkamer 14: mindervalide 2x 1-persoons bed
met aangepaste douche en wastafel
Boven:
Slaapkamer 15 t/m 22: 2x 1-persoons bed
Slaapkamer 23 t/m 28: 1x 1-persoons bed

Accommodatie 2:
27 slaapkamers ieder voorzien van eigen douche, toilet en wastafel.
Beneden:
8 Slaapkamers: 2x 1-persoons bed
6 Slaapkamers: 1x 1-persoons bed
1 Slaapkamer : mindervalide 2x 1-persoons bed
met aangepaste douche en wastafel
Boven:
8 Slaapkamers: 2x 1-persoons bed
4 Slaapkamers: 1x 1-persoons bed
Beschikbaarheid
 • De beschikbaarheid wordt actief door Tom, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.
Prijzen
Faciliteiten
Omgeving
De wandel- en fietsroutes in de omgeving, beginnen in vele gevallen al op het landgoed. Zo is de wandelroute Laag Zuthem van 12 km en de fietsroute Laag Zuthem van 23 km, die alle twee op het landgoed beginnen een aanrader. Op basis van beschikbaarheid kunt u een rondleiding krijgen in de Havezathe zelf en over het landgoed. Er zijn vele arrangementen mogelijk waaronder een schildersworkshop. De beheerders Marianne en Hetto informeren u graag over alle mogelijkheden op en nabij de Havezathe.
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.