Ideaal voor grote groepen met vele mogelijkheden

  • vanaf 10 - 25 personen
  • 6 slaapkamers
  • 5 badkamers
  • Huisdieren toegestaan
  • Niet aangepast voor mindervaliden
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Peter weten.

Beschikbaarheid & Prijzen
Dit vakantieadres is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Peter. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
Beschrijving
Het verblijf bestaat uit 3 verschillende accommodaties met in totaal 6 slaapkamers. Er is een ruime recreatieruimte met royale keuken, een 6 pitsfornuis, vaatwasser, oven, magnetron, diepvries en met meerdere koelkasten. Er is een zitkamer met tv, dvd-speler en met meerdere tafels. Er is een dartboard, voetbaltafel, tafeltennistafel, meerdere skelters en een trampoline aanwezig. In totaal zijn er in de accommodaties 7 toiletten en 5 douches aanwezig. Het is mogelijk om te overnachten in een eigen kampeermiddel, daarvoor zijn extra sanitaire voorzieningen aanwezig.

U heeft een zeer groot terrein tot uw beschikking waar u allerlei activiteiten kunt organiseren. Ideaal voor bijvoorbeeld een familiereünie. Wilt u met meer personen komen dan waarvoor de groepsaccommodatie geschikt is, dan kunt u uw eigen tent, caravan of camper meenemen. Rondom de verblijven is voldoende gras om uw kampeermiddel te plaatsen. 's Avonds kan er gezellig rondom het kampvuur worden gezeten. Voor brandhout wordt GRATIS gezorgd.

Het verblijf is een unieke locatie voor uw familieweekend, familiereünie of andere groepsvakantie. De locatie is vrij van de bewoonde wereld gelegen. Rondom de verblijven is zeer veel ruimte ( 2 voetbalvelden groot) waar u allerlei activiteiten kunt organiseren. Van een voetbal of volleybaltoernooi tot een zeskamp of BBQ en kampvuur. De recreatieruimte en de ruimte rondom de verblijven geeft u alle vrijheid om activiteiten te organiseren. Op steenworp afstand zijn ook groepsactiviteiten te doen.

Er is voldoende ruimte waar een tent, caravan of camper met stroomaansluitingen geplaatst kan worden. De sanitaire voorzieningen hiervoor zijn aanwezig. Overdag of avonds kunt u met z’n allen samen zijn, in de recreatieruimtes met eigen BAR, eigen drankjes, en een groot HAARDVUUR.
De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
Het Stenenhuis:
Slaapkamer 1: 7x 1-persoonsbed
2 douches, 2 toiletten en 2 wastafel
Huisje Uitzicht:
Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed
Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed
Hoofdgebouw:
Slaapkamer 5: 4x 1-persoonsbed
Slaapkamer 6: 6x 1-persoonsbed
Slaapkamer 7: 6x 1-persoonsbed
3 douches en 3 toiletten
Daarnaast zijn er nog extra toiletten en douches op het terrein.
Faciliteiten
Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.