Vind eenvoudig en snel je vakantiewoning

Boek rechtstreeks bij de eigenaar

Laagste Prijs Zekerheid

Geen boekingskosten & Laagste prijs

Direct contact met de eigenaar

Je betaalt pas na je boeking

Kaartweergave Toon op kaart
Filters Alles wissen
Zuid-Holland
Personen
Volwassenen 18+
Jongeren ( 13 - 17 jaar )
Kinderen ( 3 - 12 jaar )
Baby ( 0 - 2 jaar )
Prijs (totaal)
Min
Max
Populaire filters
Soort groep
Speelvoorzieningen (binnen)
Voorzieningen (buiten)
Ligging
Algemeen
Wellness
Mindervaliden
6 vakantiehuizen gevonden.
Favorite
★★★★★
★★★★★
9.6
Weekend vanaf 923
77 p.p. op basis van 12 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
9.2
Weekend vanaf 923
71 p.p. op basis van 13 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
9.4
Weekend vanaf 670
23 p.p. op basis van 30 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
10
Weekend vanaf 934
22 p.p. op basis van 44 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
9.2
Weekend vanaf 853
57 p.p. op basis van 15 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
10
Weekend vanaf 2095
66 p.p. op basis van 32 personen.
Bekijk details

Groepsaccommodaties in Zuid Holland

Zoek je een groepsaccommodatie voor 8, 10, 12 of 15 personen in Zuid Holland? Bekijk ons aanbod unieke, bijzondere en luxe vakantiehuizen voor groepen en geniet van een heerlijk weekendje weg in Zuid Holland. Onze groepshuizen voor 12 personen tot 14 personen zijn zeer geschikt voor families en vriendengroepen. Het voordeel van een particulier vakantiehuis is dat er alle ruimte voor de kinderen is om veilig te spelen. Het Groene Hart en de Biesbosch zijn natuurlijke mooie gebieden om te bezoeken. Ook een bezoekje aan Den Haag, Zoetermeer, Delft en Leiden is zeker de moeite waard. Check snel onze familieweekend accommodaties en vriendenweekend accommodaties in Zuid Holland!

Familieweekend, vriendinnenweekend of mannenweekend Zuid-Holland

Naast het stedelijke gebied in Zuid-Holland, staat Zuid-Holland ook bekend om haar aandeel in het Groene Hart. Een prachtig gebied waar je tijdens een familiedag of familiereünie helemaal tot rust kunt komen. Door het Groene Hart lopen verschillende fiets- en wandelroutes waar je kunt genieten van de natuur. Terwijl een deel van de groep ’s avonds graag het nachtleven van Rotterdam of Den Haag in wil, kun je met de rest van het reisgezelschap genieten van alle geneugten die de luxe groepsaccommodatie te bieden heeft. Vanuit het groepsverblijf, groepshuis of familiehuis voor 10, 15 of 20 personen in Zuid-Holland kun je binnen een uur vrijwel alles in Zuid-Holland bereiken. Ook is Zuid-Holland gelegen aan de zee en heeft zodoende uitgestrekte duingebieden waar je met een vereniging, school of kerkelijke bijeenkomst heerlijk kunt recreëren. Huur bijvoorbeeld een groepsaccommodatie in Zuid Holland voor 16, 18 of 25 personen.

Het Groene Hart in Zuid-Holland

Het groene hart is een gebied tussen Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht waarin er strenge regels gelden voor de bebouwing. In dit relatief dunbevolkte gebied is er veel ruimte voor de natuur en zijn er verschillende wandel- en fietsroutes te volgen waarbij je je ver van de grote steden waant. Gelegen in het Groene Hart vind je ook een aantal van onze groepsaccommodaties, waar je met je vriendengroep, sportclub of familie kunt genieten van de rust en ruimte die het Groene Hart te bieden heeft.

Kenmerken Zuid-Hollandse groepsaccommodaties

De Zuid-Hollandse accommodaties worden gekenmerkt door hun ligging in het Groene Hart, rondom de huisjes is veel groen te vinden en veelal heeft u de beschikking over een grasveld. Dit maakt de vakantieverblijven in Zuid-Holland uitermate geschikt voor een weekendje weg met uw familie of vrienden. Door de relatief gunstige ligging ten opzichte van de grote steden zijn de accommodaties ook erg geschikt voor een vrijgezellenweekend of studentengroepen.

De leukste activiteiten voor een weekendje weg in Zuid-Holland

Kasteeltoren IJsselstein

In IJsselstein ontdek je de restanten van het Stedelijk museum Alkmaar. Het is nog steeds mogelijk om de kasteeltoren in te gaan en de oude bouwstijl te bewonderen. Een bezoek aan IJsselstein is erg geschikt voor een familieweekend. Zo is er vermaak voor jong en oud. In en rondom de Kasteeltoren vind je verschillende activiteiten voor kinderen, maar ook is het mogelijk om een rondvaart te nemen over de Yselvaert of een stadswandeling te nemen met gids.

AquaZoo Leerdam

Bij AquaZoo vind je één van de grootste verzamelingen aan zoet- en zoutwater vissen in Nederland. Met 400 vierkante meter aan vloeroppervlak waan je je tussen de verschillende aquaria en verbaas je je over de grote diversiteit aan vissen. AquaZoo wordt doorgaans door alle leeftijdsgroepen als een leuk uitstapje ervaren en is zodoende uitermate geschikt voor familie-, vrienden-, of seniorenweekenden.

Kasteel Teylingen

Kasteel Teylingen wordt gekenmerkt door haar eeuwenoude burcht met gracht. Kasteel Teylingen kent een rijke historie waarvan de kenmerken door de tijd nog nog zichtbaar zijn gebleven. Onder begeleiding van een gids kom je veel te weten over alles dat je ziet. Naast de standaard rondleidingen worden er ook regelmatig activiteiten georganiseerd op en rondom het terrein. Zeker een aanrader als je nog opzoek bent naar de invulling van een vriendenweekend in Zuid-Holland!

Lees meer minder
Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten