De leukste groepsaccommodaties in Friesland

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie in Friesland? Wij hebben alle groepsaccommodaties in Friesland voor je op een rijtje gezet. Tip: Maak gebruik van filters, zodat je meteen de groepsaccommodaties ziet welke aan jouw wensen voldoen. 

Vind eenvoudig en snel je vakantiewoning

Boek rechtstreeks bij de eigenaar

Laagste Prijs Zekerheid

Geen boekingskosten & Laagste prijs

Direct contact met de eigenaar

Je betaalt pas na je boeking

Kaartweergave Toon op kaart
Filters Alles wissen
Personen
Volwassenen 18+
Jongeren ( 13 - 17 jaar )
Kinderen ( 3 - 12 jaar )
Baby ( 0 - 2 jaar )
Friesland
Prijs (totaal)
Min
Max
Populaire filters
Soort groep
Speelvoorzieningen (binnen)
Voorzieningen (buiten)
Ligging
Algemeen
Wellness
Mindervaliden
68 vakantiehuizen gevonden.
Favorite
 
Nieuw
Weekend vanaf 1983
124 p.p. op basis van 16 personen.
Bekijk details
Favorite
 
Nieuw
Weekend vanaf 1111
93 p.p. op basis van 12 personen.
Bekijk details
Favorite
 
9.4 (9 beoordelingen)
Weekend vanaf 1122
71 p.p. op basis van 16 personen.
Bekijk details
Favorite
 
8.8 (7 beoordelingen)
Weekend vanaf 1262
58 p.p. op basis van 22 personen.
Bekijk details
Favorite
 
9.2 (5 beoordelingen)
Weekend vanaf 2153
72 p.p. op basis van 30 personen.
Bekijk details
Favorite
 
8.2 (8 beoordelingen)
Vakantiehuis met sauna, lounge en bar Friesland, Zuidhorn
Jolanda
6 - 12 personen
5 slaapkamers
3 badkamers
Weekend vanaf 903
76 p.p. op basis van 12 personen.
Bekijk details
Favorite
 
10 (3 beoordelingen)
Weekend vanaf 2237
63 p.p. op basis van 36 personen.
Bekijk details
Favorite
 
Nieuw
Fries vakantiehuis op watersportlocatie Friesland, Sneek
Emily
10 - 40 personen
10 slaapkamers
6 badkamers
Weekend vanaf 2803
71 p.p. op basis van 40 personen.
Bekijk details
Favorite
 
9.8 (3 beoordelingen)
Weekend vanaf 1167
73 p.p. op basis van 16 personen.
Bekijk details
Favorite
 
Nieuw
Weekend vanaf 1650
92 p.p. op basis van 18 personen.
Bekijk details
Favorite
 
Nieuw
Familiehuis bestaande uit 4 appartementen Friesland, Balk
8 - 24 personen
12 slaapkamers
8 badkamers
Weekend vanaf 1923
81 p.p. op basis van 24 personen.
Bekijk details
Favorite
 
Nieuw
Weekend vanaf 400
50 p.p. op basis van 8 personen.
Bekijk details

Grootste aanbod groepsaccommodaties in Friesland.

Op zoek naar een groepsaccommodatie in Friesland? Huur een groepsverblijf of groepsaccommodatie in Friesland en ga een weekend logeren bij de boer! Onze vakantiehuizen zijn de locatie voor je familieweekend of vriendenweekend. Wij hebben alle familiehuizen en vakantieboerderijen in Friesland op een rij gezet. Met de vriendinnen een weekend weg? Laat de mannen lekker thuis en beleef een te gek vrouwenweekend. In Friesland vind je vakantiehuizen voor 8, 12, 14 of 15 personen tot grote groepsaccommodaties voor 25 - 30 personen.

Groepsaccommodaties aan het water

Friesland wordt gekenmerkt door haar vele beekjes en meertjes. In Friesland vind je dan ook vele groepsaccommodaties aan het water. Door de tijd heen hebben de Friesen zich weten te weren tegen het water en dit is dan ook goed zichtbaar in het landschap. Tijdens een fiets- of wandeltocht zal je het aantal terpen niet ontgaan waarop de meeste eeuwenoude boerderijen zijn gebouwd. Naast de bijzondere ligging van deze boerderijen, zijn deze ook gebouwd volgens de Friese bouwstijl die je nergens anders vind. In ons aanbod van groepsaccommodaties en vakantiewoningen vind je verschillende van deze karakteristieke boerderijen welke zijn gerenoveerd tot unieke en bijzondere luxe landhuizen, groepsboerderijen, vakantievilla's en groepsvakantiehuizen aan het water. Binnen een afzienbare afstand van het groepsverblijf is het veelal mogelijk om een watersport te beoefenen of één van de karakteristieke Friese steden te bezoeken.

Vakantieboerderij Friesland

De vakantieboerderijen in Friesland worden gekenmerkt door hun lange historie. Naast de strijd tegen het water is Friesland ook vaak aangevallen en overgenomen door verschillende volkeren. Toch is Friesland er telkens weer in geslaagd zijn eigen cultuur te behouden. Over de rijke historie van Friesland vind je in vrijwel elke Friese stad wel een museum waar je versteld zult staan van alle gedetailleerde verhalen. Ben je met een wat jongere vriendengroep? Dan kan het leuk zijn om eens één van de traditionele Friese sporten uit te proberen. Er zijn verschillende plekken waar je een cursus kunt krijgen in poolstok-hoogspringen, kaatsen of schuitjezeilen.

Boerderij huren Friesland

Wil je een boerderij in Friesland boeken? Huur bijvoorbeeld een 10 persoons vakantiehuis in Friesland. Of je nu met een kleine groep van 10, 15 of 20 personen komt of met een grote groep van 60 personen of 75 personen vrijwel elke accommodatie is erg ruim opgezet. Ook buiten vind je bij veel groepsverblijven, kampeerboerderijen en groepshuizen veel speelruimte, ideaal als je met een vriendengroep of familie een spel wilt spelen of lekker buiten wilt zitten met zonnig weer. Ook vind je relatief veel groepsverblijven aan het water in Friesland. Dit zorgt ervoor dat je naast de vele watersportmogelijkheden bij mooi weer ook geniet van een prachtig uitzicht wanneer je met je gezelschap een weekendje weg bent. Boek snel één van onze weekend weg familiehuizen voor 8, 10, 12 of 20 personen in Friesland en beleef een te gekke korte vakantie in Nederland.

De mooiste dagjes uit in Friesland tijdens je familie- of vriendenweekend

Wadlopen

Friesland biedt vele mogelijkheden om het wad op te gaan. Terwijl de gids ervoor zorgt dat de groep een veilige route loopt, geniet de groep van het prachtige uitzicht. Een dag op het wad tijdens een vriendenweekend levert ongetwijfeld onvergetelijke herinneringen op en daarbij hoeft een dag op het wad helemaal niet duur te zijn. Ook langs het wad vind je vele fietsroutes met prachtige vergezichten.

Doolhofpark Bakkeveen

Bij het Doolhofpark kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven in een van de drie doolhoven of in een van de grote natuurlijke speeltuin. Ideaal voor als je tijdens een familieweekend , familiedag of familiereünie een leuke activiteit voor de kinderen zoekt of met de oudere basisschool klassen op kamp gaat. Ook voor een vriendenweekend of vrijgezellenweekend heeft het doolhofpark verschillende activiteiten te bieden zoals een obstacle run, een jongens tegen de meisjes spel en een lasergame parcours.

Aqua Zoo

Zoals de naam al verklapt zijn er in Aqua Zoo vele waterdieren te bewonderen. In de dierentuin vind je verschillende speeltoestellen voor de kleintjes en zijn er verschillende plekken waar je kunt genieten van de dieren of even tot rust kunt komen van het wandelen. Het park is goed begaanbaar voor mindervaliden en ook ouderen kunnen een bezoek aan het park vaak erg waarderen. Een bezoek aan het Aqua Zoo is dan ook zeker aan te raden als je verblijft in één van de groepsaccommodaties in de buurt van Leeuwarden!

Lees meer minder
Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten