Over Vakantieboerderij.nl

Vakantieboerderij.nl (onderdeel van Vakantieadressen.nl) is al 20 jaar de specialist in het verhuren van vakantieboerderijen, luxe groepsaccommodaties, familiehuizen, villa's en bijzondere overnachtingslocaties. Dagelijks boeken vele families en groepen uit binnen- en buitenland een vakantie via Vakantieadressen.nl. Wij zijn het grootste platform in het verhuren van grote vakantiehuizen (vanaf 10 personen) en luxe groepsaccommodaties in Nederland. Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Rechtstreeks contact

Bij Vakantieadressen.nl heb jij rechtstreeks contact met gasten. Heeft de vakantiegast een vraag, dan stelt hij deze rechtstreeks aan jou. Heb jij een vraag voordat jij een boeking wilt goedkeuren, dan neem jij ook "rechtstreeks" contact op met de vakantiegast. Dit snelle en effectieve contact tussen huiseigenaar en vakantiegast resulteert erin dat gasten sneller boeken!

Hoe werkt het??

Bij iedere boeking of optieverzoek ontvang jij direct de belangrijkste gegevens zoals de groepssamenstelling en leeftijden van de groep. Vervolgens bepaal jij of je de boeking goedkeurt of afwijst. Jij maakt zelf afspraken met de vakantiegast, hanteert je eigen annuleringsvoorwaarden en verzorgt zelf de financiële afhandeling. Op deze wijze kun jij flexibel zijn voor de vakantiegast, waardoor zij jouw vakantiehuis eerder zullen boeken. Het aanmelden van jouw vakantiehuis is gratis. Je betaalt alleen een commissie van 9,5% per boeking.

Doelgroep Vakantieadressen.nl

Onze doelgroep bestaat voor 80% uit families (opa / oma, kinderen en kleinkinderen). De overige 20% bestaat uit volwassen vriendengroepen, scholen/sportverenigingen en bedrijven. Bedrijven zijn zeer interessant voor doordeweekse dagen en we zien ze steeds meer boeken via ons platform. Wij richten ons niet "bewust" op jongerengroepen. 70% zijn Nederlandse gasten en 30% Duitse & Belgische gasten. Hiervoor hebben wij eigen Duitse en Belgische websites. Ons aanbod bestaat grotendeels uit luxe en kwalitatief hoogwaardige accommodaties. Hoe meer slaapkamers en/of badkamers, des te makkelijker wij het verhuren

Meer verhuur inkomsten

Door je aan te sluiten bij Vakantieadressen is je accommodatie vindbaar onder een groot publiek. Uit eigen onderzoek weten wij dat aangesloten accommodaties méér boekingen in de midweken en méér boekingen in het laagseizoen (november t/m maart) binnenhalen. Onze accommodaties hebben een hogere bezettingsgraad en méér verhuur inkomsten.

Lees hier de ervaringen van 25 andere verhuurders.

Nachtprijzen i.p.v. midweken

De laatste jaren zien wij een trend waarbij gasten door-de-weeks flexibeler willen boeken. Niet meer standaard een midweek (4 nachten ma-vr), maar bijvoorbeeld di-vr (3 nachten) of het weekend verlengen door op woensdag (5 nachten) te komen of dinsdag (4 nachten) te gaan. Wij spelen hierop in door door-de-weeks nachtprijzen te adviseren met een minimum aantal nachten. Wij informeren je graag over de vele mogelijkheden.

I-cal kalender koppeling

Verhuur je via meerdere websites? Dan heb je ongetwijfeld de ervaring dat je meerdere kalenders moet bijhouden. Vakantieadressen.nl biedt gratis de mogelijkheid om eenvoudig kalenders van verschillende platformen met elkaar te synchroniseren. Met deze I-cal kalender koppeling hoef je maar op één plek de kalender bij te houden, wel zo makkelijk.

Social media

Social media speelt een steeds belangrijkere rol in onze samenleving. Vakantieadressen.nl is op vele social media platformen actief zoals Instagram, Facebook, LinkedIn en Pinterest. Aangesloten accommodaties promoten wij dagelijks actief onder onze ruim 20.000 volgers.

Zakelijke markt

Steeds meer bedrijven en overheidsorganisaties maken gebruik van Vakantieadressen.nl voor het vinden van een inspirerende vergaderlocatie. Bedrijven als Nike, Deloitte, Shimano, Albert Heijn, UWV, MCDonalds, HAK groenten, Menzis, DHL, Shell en de Rabobank zien wij regelmatig langs komen.

Ontmoet ons team & kantoor

Vakantieadressen.nl is een familiebedrijf dat zich sinds 2004 richt op de verhuur van grote vakantiehuizen. Wij richten ons op luxe groepsaccommodaties, vakantieboerderijen, familiehuizen, villa's en bijzondere overnachtingslocaties in Nederland. Wij zijn het grootste platform in het verhuren van grote vakantiehuizen (vanaf 10 personen) in Nederland. Onze kernwaarden: persoonlijk, betrokken & gezond boerenverstand.

Wil jij weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ton
Directeur & Eigenaar

Wouter
Development & Commercieel Manager

Menno
Marketing & Sales

Ervaringen van aangesloten verhuurders

 

 

 

 

 

 

Geweldig om te ervaren hoeveel mensen ons boeken!

Na de renovatie van onze ‘nieuwe’ oude boerderij zijn wij gaan kijken naar een boekingsplatform om goed vindbaar te kunnen zijn. Toen we bij Vakantieadressen uitkwamen was Wouter direct enthousiast, bracht ons een bezoek en binnen een paar dagen stond onze accommodatie online. Hij weet het goed te verkopen maar je moet altijd nog maar zien of het ook echt werkt. Ondanks de lastige Corona tijd waarin we nu zitten is het geweldig om te ervaren hoeveel mensen ons weten te vinden en hoeveel mensen ook daadwerkelijk boeken.

".. al 25 reserveringen"

We hebben in 7 weken tijd al 25 reserveringen. Laten we hopen dat we onze gasten ook snel weer mogen ontvangen. De site van Vakantieadressen ziet er goed uit en het is fijn dat je zelf alle aanvragen kunt beoordelen. Wij hebben de boekingsmodule van Vakantieadressen ook op onze eigen site geplaatst zodat we met 1 planbord kunnen werken, heel makkelijk. Over deze samenwerking zijn wij dus heel tevreden en raden het collega ondernemers met mooie accommodaties dan ook zeker aan.
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.nl.

Met vriendelijke groeten,
Mirjam en Herman Prangsma “Hoeve Boer & Bleek” Otterlo.

 

 

 

 

 

 

zo’n jonge gast met mooie beloftes

Na een kleine 2 jaar verbouwen was het dan zover, onze eigen vakantieboerderij in Roggel! We hadden een mooie site laten bouwen om boekingen binnen te krijgen, dit bleek al snel niet voldoende om gevonden te worden op het Internet.
We gingen kijken waar we bij zouden kunnen aansluiten, toen Wouter van Vakantieadressen.nl ons benaderde. Hij kwam op locatie kijken en was erg enthousiast, maar wij waren nog wat sceptisch, zo’n jonge gast met mooie beloftes.
Bekijk onze vermelding bij Vakantieadressen.nl.

"nu ± 90% boekingen via Vakantieadressen.nl"

We besloten de samenwerking aan te gaan en dat was meteen te merken in het aantal boekingen! We zijn echt superblij met de samenwerking en hebben nu ± 90% van de boekingen via Vakantieadressen.nl We vinden de presentatie op de site heel duidelijk, en ook het persoonlijk contact is fijn.

Met vriendelijke groeten,
Reino & Karin Boots “Taerkes Hoes” Roggel.

 

Lees hier de ervaringen van 25 andere verhuurders.

Ja, ik wil graag kennis maken

Wil je graag weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vakantieadressen.NL B.V.
Needseweg 23 A - 7151 MH Eibergen
Telefoon: 0545-477370
vakantie(apestaartje)vakantieadressen.nl
K.v.K: 69431183

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 9:00 - 17:00 uur
Een afspraak op een ander tijdstip is zo gemaakt.

Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten