Reviews van onze gasten

Reviews spelen voor veel gasten een belangrijke reden bij het zoeken & boeken van een vakantiehuis. Alle gasten welke via Vakantieboerderij.nl (onderdeel van Vakantieadressen.nl) hebben geboekt, krijgen na vertrek een uitnodiging voor het schrijven van een review. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat alle reviews zijn geschreven door echte gasten. Aanvullend bieden wij de verhuurder de mogelijkheid om binnen enkele dagen te reageren op een beoordeling. Beoordelingen worden binnen enkele weken nadat deze zijn geplaatst online geplaatst, mits deze voldoen aan ons reviewbeleid.

Geverifieerde beoordelingen
Echte gasten, echte reviews. Alleen gasten welke via Vakantieadressen.nl hebben geboekt, kunnen een review schrijven. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat alle reviews zijn geschreven door echte gasten.
 
9.3
• Voortreffelijk! (13562 beoordelingen)

Renate
 
10
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
April 2024
-
Vrienden met kinderen (gezinnen)
-
8 volwassenen  +  8 kinderen
 
10
• Buitengewoon!

Met een groep vrienden en kinderen verbleven. Super leuk gehad! De kinderen kunnen zich heerlijk buiten vermaken met de skelters, waterfietsen en kanoë's. Huis was heel schoon. Alles is aanwezig in de keuken en er is een grote kast met speelgoed en spelletjes. De kamers zijn heel schoon. Fijne communicatie met de boerin.


Raymond
 
8.8
• Fantastisch!
-
 Nederland
-
April 2024
-
Familie met kinderen
-
8 volwassenen  +  5 kinderen
 
8.8
• Fantastisch!

Een prima locatie waarbij de communicatie prettig verloopt!


Anita
 
10
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
April 2024
-
Familie met kinderen
-
6 volwassenen  +  4 kinderen
 
10
• Buitengewoon!

Was een geweldig huis, super schoon en een prachtige omgeving. Kinderen hebben heerlijk kunnen spelen, er was vanalles.

Reactie van de verhuurder

dankjewel Anita voor jullie mooie review

Marlijn
 
8.4
• Erg goed!
-
 Nederland
-
April 2024
-
Familie met kinderen
-
10 volwassenen  +  8 kinderen
 
8.4
• Erg goed!

Mooie ligging, fijne opzet van de huisjes en een zeer ruime groepsruimte. Verhuurder is zeer flexibel en meedenkend. Met kleine kinderen (<3 jaar) iets minder geschikt, want niet childproof (soms kapotte stopcontacten, losse kabels en geen kinderveilige stopcontacten)


Fabianne
 
7.2
• Goed
-
 Nederland
-
April 2024
-
Familie met kinderen
-
11 volwassenen  +  2 kinderen
 
7.2
• Goed

Prachtige villa, Helaas zie je dat er te weinig tijd word gegeven aan de schoonmaak. Dat is echt jammer, Verder is de woning qua sanitaire voorziening toe aan vernieuwing. Wel erg gezellig ingericht!

Reactie van de verhuurder

Beste Fabianne Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een recensie achter te laten. We vinden het wel jammer dat het niet aan jullie wensen voldeed. We doen voor iedere huurder ons best om het goed op te leveren. Graag zou ik van jullie horen waar de schoonmaak niet voldeed zodat we dat kunnen bespreken met onze schoonmaakster. Daarnaast zijn we verbaast over jullie opmerking over de sanitair. Wij herkennen dat niet. Zou je dat willen toelichten per e-mail? Mvrg

H
 
8.4
• Erg goed!
-
 Nederland
-
April 2024
-
Familie met kinderen
-
9 volwassenen
 
8.4
• Erg goed!

Prima Hottub was binnen, dat kwam nu wel goed uit bij het slechte weer.


Alfons
 
10
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
April 2024
-
Familie met kinderen
-
27 volwassenen
 
10
• Buitengewoon!

Met Pasen drie dagen mogen vertoeven in deze accommodatie om verjaardag van 93 jarige moeder te vieren. Een heerlijk onderkomen waar je lekker je gang kunt gaan. Ieder had een plek om zijn of haar activiteiten te doen. Een goede verzorging van de gastvrouw, voorraden werden indien nodig snel bijgevuld, een appje was voldoende. De keuken was van meer dan alle gemakken voorzien. Heerlijke bedden en allen opgemaakt bij aankomst (gebeurt niet altijd).


Ilja
 
7.2
• Goed
-
 Nederland
-
April 2024
-
Vrienden met kinderen (gezinnen)
-
15 volwassenen  +  4 kinderen
 
7.2
• Goed

Ontzettend leuk huis met een mooie smaakvolle inrichting. Ook heerlijk om met een echt grote groep lekker te kunnen tafelen. Ook keuken is heel compleet en is de centrale plek van het huis. Er is ruimte genoeg voor iedereen. Ook de ligging is fijn: een prima uitvalsbasis om de omgeving verder te kunnen ontdekken. Al met al wel een prijzige locatie, zou dan minimaal wel een welkoms(basis)pakketje een klein flesje afwasmiddel/ zeep en een vaatdoek verwachten :-).


Johannes
 
9.6
• Buitengewoon!
-
 Nederland
-
April 2024
-
Familie met kinderen
-
8 volwassenen  +  8 kinderen
 
9.6
• Buitengewoon!

super locatie en voorzieningen

Reactie van de verhuurder

Lieve vrienden van Landhaus Wielen , Bedankt voor de mooi recencie, ik zal dit ook doorgeven aan het team 🙏🏻❤️💐

Femke
 
8.0
• Erg goed!
-
 Nederland
-
April 2024
-
Vriendengroep boven de 30 jaar
-
12 volwassenen
 
8.0
• Erg goed!

Fijn verblijf gehad met vriendengroep. Vlakbij Den Bosch en toch een rustige en natuurlijke omgeving. Vriendelijke ontvangst. Gezellige gemeenschappelijke woonkamer-keuken.

Reactie van de verhuurder

Heel mooi dat jullie een fijn verblijf hebben gehad. Dank ook voor je tips, ik heb net nieuwe theeglazen gekocht 😉.
Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten