Reviews van onze gasten

Reviews spelen voor veel gasten een belangrijke reden bij het zoeken & boeken van een vakantiehuis. Alle gasten welke via Vakantieboerderij.nl (onderdeel van Vakantieadressen.nl) hebben geboekt, krijgen na vertrek een uitnodiging voor het schrijven van een review. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat alle reviews zijn geschreven door echte gasten. Aanvullend bieden wij de verhuurder de mogelijkheid om binnen enkele dagen te reageren op een beoordeling. Beoordelingen worden binnen enkele weken nadat deze zijn geplaatst online geplaatst, mits deze voldoen aan ons reviewbeleid.

Geverifieerde beoordelingen
Echte gasten, echte reviews. Alleen gasten welke via Vakantieadressen.nl hebben geboekt, kunnen een review schrijven. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat alle reviews zijn geschreven door echte gasten.
 
8.6
• Fantastisch! (6124 beoordelingen)

 
10
• Buitengewoon!
Henneke ‐ November 2022 ‐  11 volwassenen

Wij, wandelcub van dames tussen de 50 en 75 jaar hebben een weekend hier vertoeft. De woonkamer met keuken er in leek in eerste instantie een beetje klein voor 11 personen, maar dat bleek later juist knus. Met een open haard vuur waar al een zak hout voor klaar stond. Verder hebben we genoten van het bubbel die heel groot was en op een gezellig terras vlakbij de woonkamer stond. Door het weer hebben we niet echt kunnen genieten van de tuin en klompengolf, maar het zag er heel leuk uit!

 
9.6
• Buitengewoon!
Rob ‐ November 2022 ‐  6 volwassenen + 3 kinderen

We zijn zeer tevreden over ons verblijf

 
8.0
• Erg goed!
Gemma ‐ November 2022 ‐  10 volwassenen

Prettig en ruim vakantiehuis met bij aankomst heerlijke koffie met cake en voor de honden een traktatie.

 
10
• Buitengewoon!
loes ‐ November 2022 ‐  8 volwassenen + 3 kinderen

We hebben met ons gezin, kinderen en kleinkinderen een geweldig weekend gehad. We hadden ook prachtig weer, maar de tuin waar de kleinkinderen heerlijk ongestoord konden spelen maakte het helemaal compleet. Het huis lekker ruim en in de omgeving is heel veel te doen, een weekend was eigenlijk te kort😀👍

 
8.8
• Fantastisch!
Denise ‐ November 2022 ‐  10 volwassenen

Wat hebben we onwijs genoten!! Het huis was van alle gemakken voorzien en heel mooi ingericht. Zeker een aanrader. Verhuurder was ook heel vriendelijk.

 
10
• Buitengewoon!
Annemieke ‐ November 2022 ‐  13 volwassenen + 5 kinderen

We hebben een geweldig familieweekend gehad! Superservice met het afstemmen aankomst en vertrek. Ook bij vragen tussendoor. Mooie ruime en schone accommodatie. Zeker aan te bevelen!

 
10
• Buitengewoon!
Arlette ‐ November 2022 ‐  12 volwassenen

Zeer schone en gezellige accomodatie. De kamer met fussbal, tafeltennis, dart en sjoelen is heel leuk! Verhuurder reageert snel op vragen en heeft overal een oplossing voor. Bedankt voor het goede verblijf!

Reactie van de verhuurder

Beste Arlette, Bedankt voor de goede recensie. Daar zijn wij heel blij mee. Als wij kunnen helpen dan doen we dat zeker ook heel graag en we zijn blij dat jullie het naar jullie zin hebben gehad! Groetjes en misschien tot ziens!

 
10
• Buitengewoon!
Frank ‐ November 2022 ‐  25 volwassenen

Zeer mooie accommodatie. Fijne kamers met op alle kamers eigen douche gelegenheid. Fijne bedden en keurig verzorgd. Contact met verhuurders erg goed. Een heel fijn verblijf gehad.

Reactie van de verhuurder

Beste Frank, Goed om te horen dat jullie het naar jullie zin hebben gehad. Daar doen wij het voor! Bedankt voor de goede recensie en misschien tot ziens!

 
6.4
• Aangenaam
A. ‐ November 2022 ‐  8 volwassenen + 1 kind

We hebben genoten van de ruimte in het huis. Ook het feit dat de keuken in open verbinding staat met het leefgedeelte vonden wij fijn. Wat we minder fijn vonden is dat er niet duidelijk gecommuniceerd is dat de schipper van de Beatrix door ons gedeelte naar zijn woonruimte ging. Wel vervelend dat de stroomvoorziening in keuken meerdere malen uitviel. Gelukkig was dit meestal snel verholpen. Het contact met het boekingskantoor was uitstekend! Wandelen kon niet dicht langs het water. Jammer!

Reactie van de verhuurder

Bedankt voor jullie reactie en de tips. Fijn dat jullie zo genoten hebben in onze groepsaccommodatie. Blijkbaar is er iets misgegaan toen de schipper door jullie accommodatie heen naar zijn woonruimte is gegaan. Hij heeft namelijk een eigen ingang naar het schippersverblijf. Excuses voor het ongemak. De stroomvoorziening heeft onze aandacht en is binnenkort opgelost. Graag tot een volgende keer.

 
10
• Buitengewoon!
tuur ‐ November 2022 ‐  26 volwassenen

In 1 woord super: locatie, voorzieningen, faciliteiten (inclusief beddengoed, keuken- en badlinnen) en niet te vergeten de gastvrijheid van de verhuurders. Wij waren er met een vriendenvoetbalteam (19 personen). We hebben er ons uitstekend vermaakt! BBQ van Slagerij Biesma (op aanraden verhuurder) ook een dikke 10, sloepvaren met Wester Bootverhuur Earnewald eveneens een dikke 10. Absoluut voor herhaling vatbaar!
Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten