Reviews van onze gasten

Reviews spelen voor veel gasten een belangrijke reden bij het zoeken & boeken van een vakantiehuis. Alle gasten welke via Vakantieboerderij.nl (onderdeel van Vakantieadressen.nl) hebben geboekt, krijgen na vertrek een uitnodiging voor het schrijven van een review. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat alle reviews zijn geschreven door echte gasten. Aanvullend bieden wij de verhuurder de mogelijkheid om binnen enkele dagen te reageren op een beoordeling. Beoordelingen worden binnen enkele weken nadat deze zijn geplaatst online geplaatst, mits deze voldoen aan ons reviewbeleid.

Geverifieerde beoordelingen
Echte gasten, echte reviews. Alleen gasten welke via Vakantieadressen.nl hebben geboekt, kunnen een review schrijven. Op deze wijze kunnen wij garanderen dat alle reviews zijn geschreven door echte gasten.
 
9.3
• Voortreffelijk! (7064 beoordelingen)

 
10
• Buitengewoon!
A. ‐ Maart 2023 ‐  14 volwassenen

Wij hebben een fijn verblijf gehad bij deze verhuurder. Wij werden met koffie en cake ontvangen! Accommodatie ligt maar 15 minuten van het bruisende centrum van Enschede. Wij zochten een accommodatie met eigen slaapkamers, voldoende badkamers maar vooral een gezellige ruimte waar we samen konden eten en gezellig konden zitten. Dit is gelukt!

 
10
• Buitengewoon!
Koos ‐ Maart 2023 ‐  11 volwassenen + 4 kinderen

pracht locatie om met familie of vrienden een fantastisch verblijf te hebben.

 
10
• Buitengewoon!
Tom ‐ Maart 2023 ‐  18 volwassenen

Erg genoten van deze locatie. Fantastische kamers, erg ruime en fijne keuken. Fijne plekken om te ontspannen, zowel binnen als buiten. Prettige communicatie met de eigenaar.

Reactie van de verhuurder

Wat fijn om te lezen dat jullie genoten hebben van jullie weekend in onze accommodatie. Heel erg bedankt voor de aardige woorden.

 
8.8
• Fantastisch!
Gerrit ‐ Maart 2023 ‐  10 volwassenen + 4 kinderen

Fantastisch weekend gehad met een luidruchtige clan: gezongen en gedanst zonder overlast voor omwonenden. Elk gezin een eigen huisje bovendien. Super.

 
8.4
• Erg goed!
Geert ‐ Maart 2023 ‐  20 volwassenen

Het verblijf was prima in orde. De verhuurster was heel vriendelijk en behulpzaam. Het is ook zeer mooi gelegen en op wandelafstand van het centrum van Valkenburg. Mooie streek om te wandelen en fietsen en voor ieder wat wils in de nabije omgeving. Wij hebben een leuke tijd gehad!!

Reactie van de verhuurder

Dankjewel voor de leuke reactie.

 
10
• Buitengewoon!
Frank ‐ Maart 2023 ‐  14 volwassenen + 7 kinderen

Super fijne accommodatie. Dit jaar voor de achtste keer geweest en dat zegt genoeg!

 
9.6
• Buitengewoon!
Jannie ‐ Maart 2023 ‐  17 volwassenen + 7 kinderen

Een geweldig verblijf van 3-5 maart gehad. Vriendelijke, zorgzame mensen zijn de verhuurders. Zij runnen dit bedrijf met passie voor de mens. Fantastische overheerlijke maaltijden. In één woord geweldig. Een echte aanrader!

 
8.4
• Erg goed!
J ‐ Maart 2023 ‐  8 volwassenen

We hebben een heerlijk weekend gehad, midden in de natuur. Veel leuke uitstapjes en dorpjes in de buurt. Ook een min puntje, de oven was erg vies.

 
10
• Buitengewoon!
Marcella ‐ Maart 2023 ‐  9 volwassenen + 6 kinderen

Een fijn huis voor onze familie van 15 personen. Het boeibad was een groot succes bij de kinderen. Prima bedden en voldoende badkamers met goede douches.

 
10
• Buitengewoon!
Jhon ‐ Maart 2023 ‐  11 volwassenen + 9 kinderen

een paar opmerkingen. - De akoestiek in de grote zaal was niet goed. Is is te veel galm en dus snel lawaaierig. Meer gordijnen en of akoestisch zou aan te beleven zijn. - te trap heeft geen leuningen, dat is gevaarlijk. - Er is te weinig verlichting in de keukenhoek.
Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten