Leukste groepsaccommodaties voor 50 personen

Zoek je een vakantieboerderij, groepsaccommodatie of vakantiehuis voor 50 personen? Het voordeel van een groot vakantiehuis is dat je met z'n allen in één accommodatie verblijft. Steeds meer families en vriendengroepen kiezen voor een luxe groepsaccommodatie met aparte slaapkamers en eigen badkamer.

Vind eenvoudig en snel je vakantiewoning

Boek rechtstreeks bij de eigenaar

Laagste Prijs Zekerheid

Geen boekingskosten & Laagste prijs

Direct contact met de eigenaar

Je betaalt pas na je boeking

Kaartweergave Toon op kaart
Filters Alles wissen
Alle regio's
Personen
Volwassenen 18+
Jongeren ( 13 - 17 jaar )
Kinderen ( 3 - 12 jaar )
Baby ( 0 - 2 jaar )
Prijs (totaal)
Min
Max
Populaire filters
Soort groep
Speelvoorzieningen (binnen)
Voorzieningen (buiten)
Ligging
Algemeen
Wellness
Mindervaliden
56 vakantiehuizen gevonden.
Favorite
★★★★★
★★★★★
10
Vakantiehuis omringd door heide, bossen en vennen Limburg, Meerlo
25 - 50 personen
15 slaapkamers
11 badkamers
Weekend vanaf 3620
73 p.p. op basis van 50 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 1965
38 p.p. op basis van 52 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 3925
79 p.p. op basis van 50 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
10
Weekend vanaf 3245
65 p.p. op basis van 50 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
10
Weekend vanaf 2540
49 p.p. op basis van 52 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
8.6
Weekend vanaf 1990
37 p.p. op basis van 54 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 2717
55 p.p. op basis van 50 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
9.2
Weekend vanaf 2374
48 p.p. op basis van 50 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
9.6
Weekend vanaf 2185
44 p.p. op basis van 50 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
10
Weekend vanaf 2755
50 p.p. op basis van 56 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 2755
50 p.p. op basis van 56 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
10
Weekend vanaf 5550
111 p.p. op basis van 50 personen.
Bekijk details

Vakantiehuis 50 personen Nederland

Zoek je een groot vakantiehuis, groepsaccommodatie of een groepsverblijf voor 50 personen? Uniek aanbod bijzondere, luxe, moderne en nieuwe groepsaccommodaties en goedkope groepshuizen en kampeerboerderijen voor 50 personen in Nederland. Gaat u binnenkort met uw familiegroep of vriendengroep een weekendje weg met 50 personen? Bekijk dan eens ons uitgebreide aanbod aan groepsaccommodaties gelegen door heel Nederland. Gaat u bijvoorbeeld een weekendje weg met uw school of sportvereniging? Neem dan eens een kijkje bij één van de groepsverblijven waarbij de begeleiders afgezonderd kunnen liggen van de jongeren. Bij een familieweekend is het ook handig om te kijken naar een groepsboerderij met een grasveld of binnenspeelruimte. Dit zorgt ervoor dat de kinderen zich ook kunnen vermaken op het moment dat er geen activiteiten gepland staan. Gaat u met een groep gepensioneerden een midweek weg? Bij deze groepen zijn de luxe groepsaccommodaties met aparte slaapkamers en badkamers erg in trek. Zowel voor je vriendinnenweekend, vriendenweekend, jongerenweekend, studentenweekend als weekendje weg met 55 plussers vind je op groepsaccommodatie.nl een unieke bijzondere accommodatie in Nederland.

Waar zijn de groepsaccommodaties voor groepen van 50 personen gelegen?

Of u nou op zoek bent naar een logeerboerderij in Zuid Limburg of naar een vakantieboerderij in West Friesland, bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan groepsverblijven. Kenmerkend voor de grotere vakantiehuizen is de ligging buiten het centrum. Dit zorgt ervoor dat u met uw reisgezelschap kunt genieten van veel rust en ruimte. Ook liggen veel groepsverblijven op unieke locaties, zo zijn er een aantal luxe accommodaties gelegen aan het water in Overijssel en Zeeland. Ook zijn er een aantal prachtige groepshuizen in het glooiende Limburgse landschap. Opvallend in het aanbod van groepsaccommodaties voor 50 personen is het aantal verblijven gelegen in Brabant en Noord Limburg. In Zuid-Nederland vindt u verschillende gezellige steden zoals Eindhoven, Roermond en Maastricht. Vanaf uw accommodatie brengt u gemakkelijk een bezoek aan de Maas, waarover u vanaf verschillende punten rondvaarten kunt krijgen. Vooral in het zuiden van Limburg kunt u genieten van de prachtige manier waarop de Maas zich in de loop van vele jaren zijn weg door het gesteente heeft weten te vinden.

Groepsactiviteiten voor groepen van 50 personen

Voor groepen van 50 personen zijn er afhankelijk van de leeftijdsopbouw van de groep verschillende leuke activiteiten te bedenken. Onder jongerengroepen zijn de activiteiten zoals karten, paintballen en escape rooms op dit moment erg populair, deze activiteiten kun door het hele land ondernomen worden en leveren veelal leuke verhalen op waar nog lang over nagepraat zal worden. Door groepen bestaand uit jongeren en ouderen wordt een bezoek aan een dierentuin, attractiepark of een zwembad veelal erg gewaardeerd. Daar waar de jongeren op avontuur gaan en hun energie kwijtraken, praten de wat ouderen gezellig bij en genieten van alles wat er in het park te zien is. Door seniorengroepen wordt een fiets of wandeltocht veelal erg gewaardeerd, maar ook een museumbezoek of een workshop wordt veelal erg gewaardeerd en is veelal door iedereen van het reisgezelschap goed uit te voeren. Onderaan iedere groepsaccommodatie vindt u een greep uit de activiteiten die in de buurt van het door u gekozen groepsverblijf te doen zijn.

Ben je met een grotere groep? Ben je met een grotere groep? Bekijk dan ook eens onze vakantiehuizen voor:
- 35 personen - 40 personen - 50 personen - 60 personen - 70 personen - 75 personen - 80 personen

Lees meer minder
Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten