Vind eenvoudig en snel je vakantiewoning

Boek rechtstreeks bij de eigenaar

Laagste Prijs Zekerheid

Geen boekingskosten & Laagste prijs

Direct contact met de eigenaar

Je betaalt pas na je boeking

Kaartweergave Toon op kaart
Filters Alles wissen
Noord-Holland
Personen
Volwassenen 18+
Jongeren ( 13 - 17 jaar )
Kinderen ( 3 - 12 jaar )
Baby ( 0 - 2 jaar )
Prijs (totaal)
Min
Max
Populaire filters
Soort groep
Speelvoorzieningen (binnen)
Voorzieningen (buiten)
Ligging
Algemeen
Wellness
Mindervaliden
29 vakantiehuizen gevonden.
Favorite
Weekend vanaf 922
93 p.p. op basis van 10 personen.
Bekijk details
Favorite
Sfeervolle vakantievilla met wellness Noord-Holland, Enkhuizen
Yvonne
10 - 20 personen
10 slaapkamers
6 badkamers
Weekend vanaf 3003
151 p.p. op basis van 20 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
9
Weekend vanaf 1566
72 p.p. op basis van 22 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
9
Weekend vanaf 1566
98 p.p. op basis van 16 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
7.8
Weekend vanaf 744
75 p.p. op basis van 10 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
9.6
Weekend vanaf 2336
59 p.p. op basis van 40 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
10
Weekend vanaf 1841
71 p.p. op basis van 26 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
9.6
Weekend vanaf 1104
79 p.p. op basis van 14 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 2300
58 p.p. op basis van 40 personen.
Bekijk details
Favorite
★★★★★
★★★★★
9.8
Weekend vanaf 686
69 p.p. op basis van 10 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 447
45 p.p. op basis van 10 personen.
Bekijk details
Favorite
Weekend vanaf 2336
59 p.p. op basis van 40 personen.
Bekijk details

Groepsaccommodaties in Noord Holland

Zoek je een groepsaccommodatie in Noord Holland? Bekijk ons aanbod vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor 4, 6, 8 en 12 personen in Noord Holland en geniet van een heerlijk weekendje weg in Noord Holland. Onze familiehuizen zijn zeer geschikt voor het jaarlijkse familieweekend met opa en oma. Ga een dagje naar het strand, maak een wandeling door het bos of geniet van de zonsondergang. Heerlijk samen zijn nabij de open haard of het kampvuur. Ook vriendengroepen die een weekend weg gaan, bieden wij verschillende goedkope groepsaccommodaties.

Familieweekend Noord-Holland

Verdeelt over de provincie Noord-Holland vind je verschillende unieke, bijzondere en luxe groepsaccommodaties voor 8, 10, 12, 15 en 20 personen met ieder haar eigen karakteristieke kenmerken. Typerend aan Noord-Holland is haar ligging tussen de Waddenzee en het IJsselmeer, waardoor er veel waterrecreatie mogelijkheden zijn. Naast de recreatie mogelijkheden, heeft het water ook veel invloed gehad op de vorming van Noord-Holland, zo vind je aan het IJsselmeer verschillende karakteristieke vissersdorpjes en zijn de grote steden gevormd aan wateren die uitkomen bij de haven van IJmuiden. Gezien deze rijke geschiedenis zijn er vele musea te vinden waar je veel meer leert over de precieze vorming van de plaatsen en de ambachten die er zijn uitgevoerd. Naast de steden bestaat Noord-Holland voor een groot deel uit groen. Kenmerkend voor het Noord-Hollandse platteland zijn de vele beekjes die tussen de weilanden door lopen.

Groepsaccommodaties aan zee

In Noord-Holland kun je een vriendinnenweekend volledig naar wens invullen. Binnen een straal van 20 kilometer vanaf jouw groepsaccommodatie, kampeerboerderij of vakantiehuis vind je vrijwel altijd een stad waar je kunt genieten van het nachtleven, maar ook kunt genieten van de rust van het platteland. Er zijn voldoende (water)sportmogelijkheden voor als je bijvoorbeeld met een sportvereniging een weekendje weg gaat. Noord-Holland staat ook bekend om haar uitgestrekte natuurgebieden. Langs vrijwel de hele kust vind je een strook met duinen en groen waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen met je gezelschap.

De Noord-Hollandse groepsaccommodaties

Het aanbod van groepshuizen voor 15 tot 20 personen in Noord-Holland is zeer divers. Zo vind je verschillende accommodaties rondom het IJsselmeer en aan het strand, maar bieden wij ook verschillende vakantieboerderijen aan in midden Noord-Holland. De meeste vakantiewoningen in Noord-Holland zijn geschikt voor groepen bestaande uit 10, 20 en 30 personen. Opvallend is ook de kwaliteit van de vakantiewoningen in Noord-Holland, veel accommodaties zijn modern ingericht en zijn voorzien van veel luxe zoals een hottub of een sauna. In Noord Holland vind je ook verschillende vakantiehuizen op een actieve boerderij. Het leuke van deze groepsboerderijen is dat de kinderen kunnen meehelpen op de boerderij met het voeren van de koeien.

De leukste activiteiten voor een weekendje weg in Noord-Holland

Zee Aquarium

Met meer dan 350 vissoorten is er genoeg te zien in het Zee Aquarium. Zowel jong als oud is doorgaans verbaast door de grote verscheidenheid aan vissen en daarmee is Zee Aquarium zeker een aanrader voor het familieweekend. Bij een bezoek aan één van onze accommodaties rondom Bergen aan Zee is een bezoek aan het Zee Aquarium een aanrader! Ook is een bezoek aan het Zee Aquarium goed te combineren met een dag aan het strand.

Droogmakerij de Beemster

De Beemster is in 1999 benoemd tot werelderfgoed door UNESCO. Hiermee is de regio zeker een bezoekje waard. Op de Beemster vind je verschillende musea en ook is het mogelijk om een gids te boeken welke de groep rondleidt langs alle noemenswaardige bezienswaardigheden. Op de Beemster geniet je van de prachtige natuur en leer je over de manier waarop de Beemster de strijdt tegen het water door de tijd heeft gewonnen. Bekijk ook eens onze accommodaties gelegen op en rondom de Beemster, in dit prachtige gebied geniet je van de rust van het platteland terwijl je dichtbij de grote steden bent.

Stedelijk museum Alkmaar

Tijdens een bezoek aan het Stedelijk museum Alkmaar kom je achter de rijke kunstgeschiedenis die Alkmaar kent. Door de tijd zie je de stijl veranderen en herken je de kenmerken van de stad. Gedurende het jaar worden er regelmatig exposities gegeven als uitbreiding op de standaard collectie. Een bezoek aan het stedelijk museum is goed te combineren met een fiets- of wandeltocht door het duingebied. Een bezoek aan het museum wordt doorgaans erg gewaardeerd tijdens familieweekenden of fietsvakanties.

Lees meer minder
Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten