Groepshotel dichtbij strand, zee, bos en dorpscentrum

 • 27 personen
 • 12 slaapkamers
 • 8 badkamers
 • Huisdieren niet toegestaan
 • Aangepast voor mindervaliden
 • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Dorine weten.

Reservering aanvragen Stel Dorine een vraag per email.
Beschrijving
Sfeervol groepshotel vlak bij strand, zee ,bos en dorpscentrum. De groepsaccommodatie is een aangepast groepsverblijf op Ameland voorzien van 12 slaapkamers en geschikt voor maximaal 27 personen. De recreatiezaal heeft gezellige zithoeken en een serre,en is voorzien van kleuren-tv, stereo, dvd-speler en regelbare sfeerverlichting. Er zijn 6 aangepaste slaapkamers. Ondersteuning in zorg en/of verpleging is mogelijk. De serre biedt uitzicht op de duinen. De afstand naar het strand is 800 meter.

U heeft dan de beschikking over een professionele keuken waar u met gemak voor 30 personen kunt koken. Maar ook half- of volpension met hotelservice is mogelijk. D.w.z. dat ook voor de handdoeken, het bedlinnen en het schoonmaken wordt gezorgd. De heerlijke maaltijden zijn gevarieerd en worden met veel zorg vers en ambachtelijk bereid, rekening houdend met uw wensen en/of diëten. Achter de accommodatie ligt een zonneweide en een gezellig terras. Er zijn twee grote skelters aanwezig.

De zekerheid van Vakantieadressen.nl
 • Laagste Prijs Garantie
 • Stel je vraag rechtstreeks aan de verhuurder
 • Snel & online je vakantiehuis boeken
 • Direct een ontvangstbevestiging per e-mail
Kamer indeling
Beneden:
Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 2: 3x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 3: 3x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 4: 3x 1-persoonsbed + wastafel
Boven:
Slaapkamer 5: 1x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 6: 1x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 7: 2x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 8: 2x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 9: 2x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 10: 2x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 11: 3x 1-persoonsbed + wastafel
Slaapkamer 12: 3x 1-persoonsbed + wastafel

6 slaapkamers zijn aangepast voor mindervaliden.
Beschikbaarheid
 • De beschikbaarheid wordt actief door Dorine, de verhuurder van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.
Prijzen
Faciliteiten
Omgeving
De Amelanders staan bekend om hun gastvrijheid en vriendelijkheid en spreken hun eigen dialect. Hollum is in ieder jaargetijde aantrekkelijk. Lekker uitwaaien op een stormachtige herfstdag, genieten van het arresleeën in de winter, of kijken hoe de natuur ontluikt in de lente. En in de zomer zonnebaden op het schoonste strand van Nederland!

Ameland staat garant voor gezond genieten. De zuivere lucht, het rustige ruisen van de zee en het weidse landschap doen wonderen. Net als het zeewater.En niet te vergeten het gezonde dat het land en het water bieden. De vis is terug te vinden op menig menukaart, net als de pure producten van de eigen grond, zoals de zandaardappelen en het roggebrood. Het ‘groene’ genieten zit ‘m ook in Het Oerd, De Hon en het groene strand bij Ballum.

Heerlijke eilandsfeer en veel te beleven
De prachtige vergezichten, het strand, de zeeën, de uitgestrekte slenken en duinen. Ameland is een heerlijk eiland. Het inspireert en nodigt uit tot fietsen of wandelen, tot zwemmen of varen. Het eiland herbergt vertier, vermaak en ontspanning voor jong en oud. In zomer en winter. Geen gast zal zich vervelen. Voorbeelden van activiteiten zijn: een boottocht naar de zeehonden , een strandrit naar "De Hon" of een rit met de huifkar door de leuke dorpen. Een wad-excursie, zandkastelen bouwen op het strand, lopen over de kwelders, of een koele duik in de zee. In de accommodatie vindt u allerlei folder- en informatiemateriaal over wat er te doen is tijdens uw vakantie.
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.