Rechtstreeks contact met de verhuurder

Je betaalt pas na je boeking

Vind eenvoudig en snel je vakantieadres

Boek rechtstreeks bij de verhuurder

Laagste Prijs Zekerheid

Laagste prijs en geen boekingskosten

Kaartweergave Bekijk op kaart
Filters Alles wissen
Alle regio's
Personen
Volwassenen 18+
Jongeren ( 13 - 17 jaar )
Kinderen ( 3 - 12 jaar )
Baby ( 0 - 2 jaar )
Prijs (totaal)
Min
Max
Populaire filters
Speelvoorzieningen (binnen)
Voorzieningen (buiten)
Ligging
Algemeen
Wellness
Mindervaliden
0 vakantiehuizen gevonden.
Oeps, geen Vakantieadressen gevonden.

Wij kunnen geen vakantieadressen vinden welke aan je filters voldoen. Wijzig je filters om meer vakantieadressen te vinden.


Tip 1: Zoek je een vakantieadres tijdens de feestdagen?
Zoek dan op verschillende aankomst- en vertrekdagen, bijvoorbeeld op vrijdag t/m zondag of vrijdag t/m maandag. Veel vakantiehuizen worden namelijk in vaste periodes verhuurd.

Tip 2: Zoek je een vakantieadres voor 1 nacht in het weekend?
Nagenoeg al onze vakantieadressen worden in het weekend alleen voor minimaal 2 nachten van vrijdag t/m zondag verhuurd. Wij adviseren om te zoeken van vr t/m zon.

Tip 3: Wil je een weekend verlengen door op donderdag te komen of dinsdag te vertrekken?
In de meeste gevallen zul je volop vakantieadressen te zien krijgen. Krijg je weinig resultaten, dan adviseren wij om te zoeken op vr t/m zo of vr t/m ma (standaard verhuur periodes) en vervolgens contact op te nemen met de verhuurder of het mogelijk is om een nacht langer te blijven.

Bijzondere vakantiehuizen in Nederland

Opzoek naar bijzondere vakantiehuizen in Nederland waarbij de gasten direct verbaasd zijn door het unieke verblijf? In ons aanbod vind je verschillende bijzondere vakantiehuizen welke op unieke plaatsen zijn gelegen. Wat denk je bijvoorbeeld van een vakantiehuis gelegen in een voormalige molen of een vakantievilla gelegen in een voormalige watertoren? Bij aankomst zullen de gasten direct versteld staan van de unieke locatie waardoor de organisatie op complimentjes kan rekenen. Deze particuliere vakantiehuizen liggen daarbij vaak op unieke locaties in een prachtig landschap. Zo vind je verschillende bijzondere vakantiehuizen in de Achterhoek en zijn veel vakantiehuizen in Brabant uniek gelegen.

Bijzondere huisjes in Nederland huren

Een bijzonder huisje in Nederland huren is via ons platform heel eenvoudig! Via de persoonlijke pagina van een bijzondere vakantiewoning kun je direct bellen met de eigenaar of een reserveringsaanvraag doen via de boekingsmodule. De bijzondere vakantiehuizen zijn er in alle soorten en maten, zo bevinden er zich verschillende bijzondere vakantiehuizen voor 8 personen in ons aanbod maar zijn er ook bijzondere vakantiehuizen met een rijke historie voor 20 personen. De vakantiehuizen zijn veelal van alle gemakken voorzien, zo is er vaak een vaatwasser aanwezig en beschik je veelal over een groot aantal badkamers zodat er geen rijen voor de douche ontstaan. Het authentieke karakter van de bijzondere vakantiehuizen zorgt ervoor dat je direct opgaat in de sfeer van het verblijf en aanvoelt hoe rijk de historie van het vakantiehuis is.

Lees meer minder
Huis is toegevoegd aan je favorieten
Huis is verwijderd uit je favorieten