Familiehuis met bubbelbad, stoomdouche en sauna

vanaf 6 - 16 personen
6 slaapkamers
2 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 2079
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Corine weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Dit vakantieadres is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Corine. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Dit vakantieadres is speciaal ontworpen voor families met jonge kinderen ( maximaal 10 volwassenen en 4 kinderen ) en gelegen op een prachtige locatie in Noordwolde, op het snijpunt van de provincies Drenthe, Overijssel en Friesland.

  Op de begane grond vindt u de woonkamer voorzien van een ruime zithoek met TV. In de keuken is speciaal voor de kinderen een popcornmachine en een suikerspinmachine geplaatst. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime speelkamer met extra zithoek met TV, DVD en spelcomputer. Voor de kleintjes onder ons is er een speciale kinderhoek met keuken, kinderzitje, houten speelgoed etc. Voor de jongvolwassenen is er een mini biljart, tafelvoetbaltafel en airhockeytafel. Geniet van twee ruime luxe badkamers. De eerste badkamer heeft een groot 3-persoonshoekbad met bubbels, aparte inloopdouche en dubbele wastafel. De tweede badkamer heeft een douche met ingebouwde 2 persoons infraroodsauna. Uiteraard is hier een tweede (aparte) toilet.

  Op de tweede verdieping vindt u 2 kinderslaapkamers met elk een stapelbed (170x70cm) en 2 slaapkamers met elk 2 luxe boxsprings (zowel los als duo te plaatsen). Tenslotte is er nog een derde verdieping met geweldig uitzicht, een tussenkamer met 2 bedden en een ruime slaapkamer met 2 boxsprings en volop ruimte voor kinderbedje(s). In zowel de speelkamer als in de woonkamer op de begane grond is een slaapbank voor de liefhebbers.

  De woning is gelegen op een kavel van 900 m2 en voorzien van een privétuin met eigen speeltoestel, klimhuisje en glijbaan. Direct naast de woning is een ruime speeltuin (900 m2) met o.a. trampoline, schommelmand, speeltoestellen, volleybalnet en voetbalveld. Deze speelterreinen deelt u met 3 andere woningen. Vanaf de woning loopt u zo de bossen in of richting het recreatiemeer.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Geschikt voor maximaal 10 volwassenen en 4 kinderen.
  Begane grond
  Woonkamer: 1-persoons slaapbank
  Eerste verdieping
  Badkamer 1: Bubbelbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet
  Badkamer 2: Douche met 1-persoons infrarood sauna en wastafel
  Speelkamer: 1-persoons slaapbank
  Tweede verdieping
  Slaapkamer 1: 2x 1-persoons bed
  Slaapkamer 2: 2x 1-persoons bed
  Slaapkamer 3: 1x stapelbed - alleen voor kinderen geschikt
  Slaapkamer 4: 1x stapelbed - alleen voor kinderen geschikt
  Derde verdieping
  Slaapkamer 5: 2x 1-persoons bed op ruime overloop
  Slaapkamer 6: 2x 1-persoons bed
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Noordwolde ligt op het snijpunt van de provincies Drenthe, Overijssel en Friesland. Dit maakt deze locatie uniek. U bent binnen een half uurtje zowel in de prachtige Drentse bossen (3 Nationale Parken binnen fietsafstand) met hunebedden, fietsroutes etc. Even snel bent u in de Wieden/Weerribben met de prachtige rietvelden en waters, of in het prachtige Friesland. Bij intense sturen wij u graag een lijst met (veel) meer dan 100 leuke uitjes en attracties in de omgeving, zowel voor de zomer als de winter.
  Direct contact met de verhuurder.