Limburgse boerderij gelegen nabij de Maas

vanaf 10 - 26 personen
7 slaapkamers
3 badkamers
Huisdieren toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 562
 • Deel dit vakantieadres:
 • Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan studentengroepen.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Deze limburgse boerderij voor 26 personen is gelegen in Swolgen op 3 km van de Maas. Swolgen is omringd door heide, bossen en vennen, maar er zijn ook aspergevelden en champignonkwekerijen. Via de eigen weg wandelt u het bosrijke natuurgebied ’t Sohr in, waar graslanden, ruigtes, rietvelden en moerassen elkaar afwisselen.

  Dit vakantieadres heeft een grote woonkamer (90m2) met zithoek, SmartTV met internet, speelhoek, eetgedeelte met 4 lange tafels en een extra tafel voor buffetten. De keuken is van vele gemakken voorzien zoals 5-pits gasfornuis, oven, magnetron, vier koelkasten en vaatwasser.

  Op het terras met tuinmeubilair is het goed vertoeven. De kinderen kunnen veilig binnen de omheining spelen. Verder is er een speelveld met schommel en glijbaan. Met de Sinterklaas, Kerst, Pasen en Halloween is de accommodatie in deze sferen versierd.

  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Boven:
  Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed + 1x stapelbed + wastafel
  Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed + 1x stapelbed + wastafel
  Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed + 1x stapelbed + wastafel
  Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed + 1x stapelbed + wastafel
  Slaapkamer 5: 2x 1-persoonsbed + 1x stapelbed + wastafel
  Slaapkamer 6: 2x 1-persoonsbed + 1x stapelbed + wastafel
  Slaapkamer 7: 1x 2-persoonsbed + wastafel
  3 douches en 4 wastafels
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  In de omgeving is voor jong en oud van alles te doen. Natuurliefhebbers kunnen in Noord Limburg heerlijk fietsen en wandelen. Natuurgebied ’t Sohr, waar een klimaatbuffer is aangelegd, is op slechts 1.5 km van de accommodatie gelegen. Hier slingert een Maasgeul door het wijdse landschap waarin graslanden, ruigtes, rietvelden en moerassen elkaar afwisselen. De grote kudde Schotse Hooglanders is erg indrukwekkend om te zien.

  Voor de kinderen is een bezoek aan Aardbeienland in Horst of Toverland in Sevenum zeker de moeite waard. Andere leuke activiteiten zijn de Hertog Jan brouwerij, de kasteeltuinen in Arcen, de watermolen graanbranderij in Arcen, het dierenpark in Overloon of zwemmen in het natuur recreatiewater van de Witte Vennen. Niet te vergeten de mogelijkheden om te winkelen in Horst, Venray, Nijmegen, Roermond en Venlo.
  Direct contact met de verhuurder.