<>

< >

Familie verblijf - groot grasveld - overdekte speelschuurRaalte - Salland - Twente

  • 21 personen
  • 7 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Huisdieren toegestaan
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Wifi aanwezig
  • Accommodatienummer: 167
  • 0547-728606
  • Deel via WhatsApp

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het de eigenaar Tom weten.

Nu reserveren of vraag stellen >>

Huisbeschrijving

Midden op het bosrijke Sallandse platteland treft u deze luxe accommodatie met veel ruimte en alle privacy. U verblijft exclusief met uw eigen groep op het hectaregroot eigen terrein. Het ruime huis met zeven slaapkamer en twee badkamers (vanaf 1 aug. 2018 drie badkamers) biedt plaats aan maximaal 21 personen.

De ruime accommodatie met een groot grasveld biedt alle ruimte ook om bijvoorbeeld te volleyballen, te voetballen te skelteren of heerlijk op het
eigen terras te genieten. Voor de kinderen zijn natuurlijk voorzieningen als bijvoorbeeld skelter, schommel en driewieler en natuurlijk de grote voetbalgoals. Er is een mooie, ruime (16 x 10 m) half- open kapschuur waar het onder alle weersomstandigheden heerlijk spelen, zitten en vertoeven is.

De accommodatie heeft daarnaast ook een gesloten, verwarmde speelruimte met tafeltennis, voetbaltafel en allerhande speelgoed. De accommodatie heeft verder beneden een royale woonkamer en een ruime woonkeuken met goede voorzieningen als bijvoorbeeld een dubbele vaatwasser en een dubbele koelkast. Verder zijn er beneden twee slaapkamers (met ook een enkel hoog-laagbed) en een ruime badkamer met ligbad en douche. Daarnaast is er een aparte toilet. De accommodatie beneden, inclusief de toegang, is geheel drempelloos en vriendelijk voor mindervaliden. Op de gehele benedenverdieping treft u parket en plavuizen op de vloer. Boven zijn vijf slaapkamers, een ruime badkamer, een apart toilet en een ruime overloop naar een terrasbalkon.

De slaapkamer indeling in de ruime accommodatie is als volgt:
Beneden:
Slaapkamer 1 (1 x tweepersoons)
Slaapkamer 2 (3 x éénpersoons)
Boven:
Slaapkamer 3 (1 x tweepersoons en 2 x éénpersoons)
Slaapkamer 4 (4 x éénpersoons, waaronder een enkel stapelbed)
Slaapkamer 5 (2 x éénpersoons)
Slaapkamer 6 (2 x éénpersoons)
Slaapkamer 7 (3 x éénpersoons)

Daarnaast is er nog een los, flexibel plaatsbaar (21e) bed aanwezig. Voor de kleintjes is er uiteraard een kinderbedje, kinderstoel of box om bij te plaatsen.

De accommodatie is volledig ingericht voor zelfverzorging. Indien u wenst zijn er goede mogelijkheden voor verzorging van catering, horeca of fietsverhuur. De informatie treft u in het huis.

Mogelijkheid huur extra, grote, multifunctionele ruimte.
In overleg is een extra, grote multifunctionele ruimte (met een vlakke vloer) te huur van ca 15 x 16 meter (zie foto 17&18). Informeer naar de mogelijkheden bij de eigenaar

Beschikbaarheid

  • De beschikbaarheid wordt actief door Tom, de eigenaar van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.

Prijzen

Direct reserveren of stel je vraag aan Tom

Bij Vakantieadressen.nl boek je altijd rechtstreeks bij de eigenaar. Tom, de eigenaar van dit vakantiehuis, neemt vervolgens contact met je op om je reservering te bevestigen.

Liever telefonisch contact?
Bel rechtstreeks met de eigenaar Tom

Persoonlijke informatie

Persoonlijke informatie

Reisgezelschap:

Dit vakantieverblijf is geschikt voor maximaal 21 personen.

Faciliteiten

Omgeving

De omgeving kenmerkt zich door landelijke weggetjes, bossen, weidevelden en prachtige vergezichten.. De Sallandse Heuvelrug is nabij gelegen, u kunt er heerlijk fietsen en wandelen. Op loopafstand is kinderboerderij ’De Flierefluiter’ met speeltuin en overdekte speelhal gelegen. Binnen 2 km ligt het outdoor centrum Omni Mobilae voor bos-, klim- en andere outdoor activiteiten voor zowel jong als oud. Daarnaast zijn er in de omgeving vele mogelijkheden als bijvoorbeeld
vissen, kano varen, karten of paintballen. Ook Avonturenpark Hellendoorn is nabij gelegen.

De accommodatie grenst aan de oostzijde aan Nationaal Park ‘De Sallandse Heuvelrug’. Een groot glooiend natuurgebied met veel bos en heide. Aan de westzijde ligt het IJssellandschap met uitgestrekte weilanden, akkers, landgoederen en kastelen. U kunt er heerlijk fietsen en wandelen.

Ligging