★★★★★
★★★★★
9.6

Nostalgische riet gedekte boerderij in het Reestdal

vanaf 8 - 20 personen
8 slaapkamers
2 badkamers
Huisdieren toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 2143
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag, laat het verhuurder Barbara weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Dit vakantiehuis richt zich op families met kinderen. De accommodatie leent zich niet voor studentengroepen, voetbalteams etc.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Deze nostalgische riet gedekte boerderij is gelegen in het idyllische Reestdal waar rust, ruimte en aandacht voor elkaar centraal staan. In het familiehuis kunt u tot rust komen, bijpraten en actief bezig zijn met familie of vrienden.

  Dit vakantieadres heeft een ruime woonkamer waar u heerlijk kunt relaxen. De grote leefkeuken is volledig ingericht met een 5-pits gasfornuis, grote oven, magnetron en dubbele koelkast. Een ideale ruimte om met 20 personen te tafelen. Er zijn 8 slaapkamers, 3 douches , 3 toiletten en 1 urinoir. Met familie of vrienden is het goed vertoeven op het terras of bij de open haard binnen waar alle ruimte is voor een maaltijd of het spelen van spelletjes. U beschikt over een eigen zeer ruime omheinde tuin (3000m2) met tuinmeubilair, speelweide, trampoline, zandbak, skelters en speeltoren met schommels en glijbaan.

  Het familiehuis is gelegen aan de rand van een camping met een eigen ingang. Uiteraard kunt u gebruik maken van de faciliteiten op de camping zoals het verwarmde buitenzwembad (zomermaanden) en de speeltuin. Of wat dacht u van vissen in het open water naast de camping of waterpret beleven met de aanwezige kano’s of met een eigen bootje. Iedere ochtend kunt u verse warme broodjes en croissant verkrijgen (avond ervoor even bestellen bij de receptie).
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Beneden:
  Slaapkamer 1: 3x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 2: 3x 1-persoonsbed
  Badkamer met 2 douches, 1 toilet en 2 wastafels
  2 losse toiletten
  Boven:
  Slaapkamer 3: 1x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 5: 3x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 6: 3x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 7: 3x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 8: 3x 1-persoonsbed
  Badkamer met douche, toilet en wastafel
  Beoordelingen

  Suzan - Juli 2021

  ★★★★★
  ★★★★★
  9.6

  Erg genoten van ons familie weekendje!

  Reactie van Barbara

  Fijn om te horen, dank voor de nette oplevering! Tot ziens.


  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Het familiehuis is gelegen in het Drentse natuurgebied het Reestdal. De Reest is een rivier van 35 kilometer lang op de grens tussen Drenthe en Overijssel. Meanderend voert de Reest het water van Dedemsvaart naar Meppel. Het Reestdal heeft een eigen karakter dat zich kenmerkt door landgoederen, bossen, heideterreinen, beekdalgraslanden en karakteristieke boerderijen. Het 35 kilometer lange Reestdal is zeer in trek bij fietsers. Landgoed Havixhorst bij De Wijk en het uitgestrekte bos- en heidegebied Wildenberg Rabbinge is uitermate geschikt voor wandelaars. Aan de kant van Overijssel vormt het bos- en heidegebied Haardennen een aantrekkelijk wandelgebied. In Oud Avereest is bezoekerscentrum De Wheem gelegen, vanwaar verschillende fiets en wandelroutes starten en meer informatie te verkrijgen is over het Reestdal.
  Direct contact met de verhuurder.