Familiehuis nabij het water + overdekte speelruimte

 • 27 personen
 • 10 slaapkamers
 • 4 badkamers
 • Huisdieren toegestaan
 • Niet aangepast voor mindervaliden
 • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Gerja weten.

Reservering aanvragen Stel Gerja een vraag per email.
Beschrijving
Gezellige kindvriendelijke groepsaccommodatie voor 27 personen voorzien van 10 slaapkamers in het prachtige Zuid-West Friese landschap. De groepsaccommodatie bestaat uit een grote boerderij verdeeld in 4 appartementen en een extra groepsruimte. Bent u op zoek naar een accommodatie waar u met z’n allen een gezellige tijd weg wilt beleven, maar tegelijkertijd het ook fijn vindt als je je even terug kunt trekken in je eigen stekkie, is dit een ideale locatie.

Er is een gezamenlijke groepsruimte met woonkamer, open keuken en eetruimte. Hierdoor kunt u als groep gezamenlijk eten en bij elkaar zijn. In de woonkamer staan verschillende banken, stoelen en televisie. De open keuken is onder andere voorzien een groot 5 pits gasfornuis, een vaatwasmachine, koelkast en magnetron.

Tussen alle appartementen in bevindt zich de overdekte speelruimte voor sport en spel activiteiten. Er hangt een dartbord en basketbalnet en er staat een tafeltennistafel, voetbaltafel, sjoelbak en verschillende stepjes. U heeft de beschikking over een afsluitbaar terras met tuinmeubilair. Rondom de boerderij is zeer veel ruimte. Zo is er een speelweide, trampoline, speelhuisje met glijbaan, jeu de boules en skelter. Er is een weiland met schapen en een pony. Op korte afstand is een vaart waar u kunt vissen en/of varen. Wil je volledig tot rust komen? Maak dan gebruik van onze sauna!

Slapen doet u in de 4 appartementen. Elk appartement heeft een woonkamer, keuken, één of twee slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. De 27 bedden zijn verdeeld over 6 slaapkamers en 4 woonkamers van de appartementen. Doordat u beschikt over een gezamenlijke ruimte, wordt de woonkamer van elk appartement gebruikt als extra slaapkamer.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
 • Laagste Prijs Garantie
 • Stel je vraag rechtstreeks aan de verhuurder
 • Snel & online je vakantiehuis boeken
 • Direct een ontvangstbevestiging per e-mail
Kamer indeling
De accommodatie is voorzien van 10 slaapkamers (waarvan 4 kamers in de woonkamer zijn gelegen) en 4 badkamers.

Beneden:
Appartement 1:
Slaapkamer: 2x 1-persoons bed
Woonkamer: 2x 1-persoons bed
Appartement 2:
Slaapkamer: 2x 1-persoons bed + 1x stapelbed
Woonkamer: 2x 1-persoons bed
Appartement 3:
Slaapkamer: 3x 1-persoons bed
Woonkamer: 1x slaapbank voor 2 personen
Appartement 4:
Slaapkamer: 3x 1-persoons bed
Woonkamer: 2x 1-persoons bedden
4 Badkamers met douche, toilet en wastafel

Boven:
Slaapkamer: 3x 1-persoons bed
Slaapkamer: 4x 1-persoons bed
Beschikbaarheid
 • De beschikbaarheid wordt actief door Gerja, de verhuurder van dit vakantiehuis, bijgehouden. Je kunt er dan ook vanuit gaan dat de beschikbaarheid van dit vakantiehuis actueel is. Groen is beschikbaar, oranje is bezet.
Prijzen
Faciliteiten
Omgeving
De accommodatie is naast een vaart gelegen waar u kunt vissen of varen. Tevens zijn er verschillende fiets en wandelroutes in de omgeving. Door de ligging langs de Waddenzee is een uitstapje naar een van Waddeneilanden zo gemaakt. Steden als Leeuwarden, Sneek, Harlingen en Franeker liggen om de hoek en zijn zeker de moeite waard om eens te bezoeken.
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Direct contact met de verhuurder.