Sprookjesachtige vakantiehuis met 5 bedstedes

  • vanaf 5 - 10 personen
  • 5 slaapkamers
  • 1 badkamers
  • Huisdieren toegestaan
  • Aangepast voor mindervaliden
  • Deel dit vakantiehuis:

Heb je een vraag of wil je reserveren, laat het verhuurder Dianne weten.

Reservering aanvragen Stel Dianne een vraag per email.
Bijzonderheden
Tot 1 oktober kunt u ook met uw gezin verblijven in dit "Sprookje". Neem even contact op met Dianne en vraag naar de voorwaarden, mogelijkheden en prijzen. De getoonde prijzen in het overzicht zijn voor het huren van het hele vakantiehuis en dus voor een gezin niet van toepassing.
Beschrijving
Tot 1 oktober kunt u ook met uw gezin verblijven in dit "Sprookje".
Welkom bij dit sprookjesachtige vakantiehuis. Op de bovenverdieping bevinden zich 4 ruime bedsteden met ieder een eigen sprookjes beleving........met een beleving van onze 4 seizoenen erin verwerkt. Prachtige sfeervolle bedsteden met een vleugje Winter, Zomer, Lente en de Herfst. Denkt u eens aan elfenbankjes, paddenstoelen, elfjes, prinsesjes, vlindertjes, bomen, glow in the dark….. Beneden ontdekt u de 5e bedstee…, deze zal u betoveren! Een prachtig woud met een scala aan vlinders en bloemetjes. Een sprookjesachtig figuur dwaalt door de bossen op zoek naar….. Beneden vindt u een badkamer met 2 douches en 2 wasbakken. Een luxe keuken met 5-pits gasfornuis, koelkast, vriezer, oven , vaatwasser en een gezellig ingerichte woonkamer.

De 5e sprookjesbedstee hebben wij beneden gecreëerd zodat deze goed toegankelijk is voor de ouderen of rolstoelgebruikers onder ons. Laten we ook vooral ons stukje wellness niet vergeten! Bij de woning kunt u genieten van de hottub en een ruimte om te ontspannen, op en top vakantie! De kleintjes kunnen spelen op het veldje nabij, maar uiteraard zorgen wij voor speeltoestellen in de tuin.

Op enkele kilometers van het huisje is het centrum van Winterswijk, waar zich een scala aan mogelijkheden bevindt wat betreft grand-cafés en restaurants.
De zekerheid van Vakantieadressen.nl
  • Stel je vraag direct aan de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
Kamer indeling
Beneden:
Slaapkamer 1: 2-persoonsbedstede
Badkamer met 2 douches en 2 wastafels
Boven:
Slaapkamer 2: 2-persoonsbedstede
Slaapkamer 3: 2-persoonsbedstede
Slaapkamer 4: 2-persoonsbedstede
Slaapkamer 5: 2-persoonsbedstede
Beschikbaarheid & Prijzen
Faciliteiten
Locatie vakantiehuis & overzicht Groepsactiviteiten
Dit vakantiehuis is gelegen op een bungalowpark in een fraaie omgeving op steenworp afstand van het Korenburgerveen dat onder Natuurmomenten valt. Bos en hoogveengebied vormen het karakter en is daardoor een feest voor mensen die van natuur, wandelen, fietsen en rust houden. Bijzonder is een bezoek aan de unieke Villa Mondriaan. In dit museum krijgt u een inkijk in de geschiedenis van Mondriaan, verbeeldt in het huis waar hij opgroeide.
Direct contact met de verhuurder.