Bourgondisch genieten incl. hottub, sauna, Finse Kota

vanaf 6 - 22 personen
6 slaapkamers
6 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 1584
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag, laat het verhuurder Coen weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Dit vakantieadres is rechtstreeks online te boeken bij de verhuurder Coen. Selecteer de gewenste periode, check de totaalprijs en plaats direct een boeking.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Op dit bijzondere vakantieadres in Brabant vind je verschillende boerderijkamers en Finse Kota’s. In de boerderij bevinden zich 2 tweepersoonskamers en een familiekamer voor 6 personen. In de boerderij kun je met 10 personen overnachten. Daarnaast bevinden zich op het terrein 3 vierpersoons Finse Kota’s. De ligging, midden in de natuur, maakt de accommodatie geschikt voor een rustgevende vakantie met vrienden en familie.

  De Finse Kota's zijn ieder voorzien van 4 slaapplekken met een keuken, badkamer en privéterras met een hottub. De sfeervolle, met hout beklede inrichting creëert direct een vakantiegevoel. Ben je met 10 personen, dan huur enkel de boerderij. Ben je met 11 tot 14 personen, dan krijg je 1 Finse Kota erbij, 15 tot 18 personen 2 Finse Kota's en 19 tot 22 personen 3 Finse Kota's.

  In de boerderij verblijf je in sfeervolle bedsteekamers. Er zijn twee tweepersoonskamers met een eigen badkamer en toilet, en daarnaast is er de bijzondere familiekamer met drie ruime bedstedes. Op deze kamer zijn ook twee gescheiden toiletten en een grotere badkamer met duodouche en twee wastafels aanwezig. Beneden vind je de sfeervolle gezamenlijke zitkamer. Ook een kinderhoekje is aanwezig, met spelletjes en speelgoed. In de volledig ingerichte boerenkeuken is alles aanwezig om een maaltijd te bereiden.

  In de tuin bij de boerderij zijn gezellige zitplaatsen, een grote BBQ, een 8-persoons hottub en sauna.

  Op het terrein is o.a. een trampoline, een skelter en een groot speelveld met verschillende (overdekte) speeltoestellen voorhanden. Natuurlijk zijn de kinderen welkom om mee te helpen met het voeren en verzorgen van de dieren. De ezels en de kippen vinden het ook geen probleem om je van je oude brood of groente-afval te verlossen!

  Ruimte om lekker met elkaar te eten of relaxen is er volop.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Boerderij: Eerste verdieping:
  Slaapkamer 1: 1x 2-persoons bedstede + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 2: 1x 2-persoons bedstede + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 3: 3x 2-persoons bedstede + 2 douches, bad, 2 toiletten en 2 wastafels

  Finse Kota 1:
  2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  1x 2-persoonsbed
  Finse Kota 2:
  1x 2-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  1x 2-persoonsbed
  Finse Kota 3:
  1x 2-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  1x 2-persoonsbed
  Finse Kota 4:
  1x 2-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  1x 2-persoonsbed
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Natuur
  De accommodatie ligt midden op het platteland met verschillende natuurgebieden op korte afstand. In Nationaal park de Maasduinen vind je heidevelden, zandduinen, een speelbos en het Reindermeer, een grote natuurplas. Na een wandeling kun je voor een kop koffie terecht in het aanwezige bezoekerscentrum. Een geweldige plek om van de natuur te genieten.

  Aan de andere zijde van de accommodatie liggen de Overloonsche Duinen. Wederom een indrukwekkend natuurgebied met volop wandel en fietsmogelijkheden. Uitgestrekte bossen kenmerken de omgeving, waarbij tevens diverse klimbossen en recreatieplassen gevestigd zijn.

  Activiteiten In de nabije omgeving zijn diverse dagattracties en activiteiten te vinden. Zooparc Overloon ligt op korte afstand en ook Nederlands grootste oorlogsmuseum ligt binnen handbereik. Daarnaast zit je dicht bij de Duitse grens en behoort een bezoek aan belevingspark Irrland tot de mogelijkheden. Groepsactiviteiten kun je organiseren op eigen terrein, of op één van de externe locaties, zoals aan het Leukermeer.

  Steden en dorpen
  Op korte afstand liggen Venlo, Venray en Horst (vlak naast Toverland). Alle voorzieningen zijn bij de hand. Supermarkten, bakkers, maar ook parken en winkelcentra. Het vakantieadres is centraal gelegen aan de A73. Goed bereikbaar en in de buurt van diverse uitvalswegen.
  Direct contact met de verhuurder.