Gelegen in het Vechtdal met buiten zwembad & sportveld

vanaf 40 - 90 personen
13 slaapkamers
4 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 1804
 • Deel dit vakantieadres:

 • Heb je een vraag, laat het verhuurder Loes weten.

  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  De groepsaccommodatie is een luxe, ruim opgezette accommodatie voorzien van 13 slaapkamers geschikt voor groepen tot 90 personen. Door de gezellige en sfeervolle inrichting ook geschikt voor kleinere groepen. Dit vakantieadres beschikt over een grote ruime recreatiezaal met 3 gezellige loungeplekken, een gezellige bar, voldoende tafels en stoelen, beamer, geluidsinstallatie, tv en sta tafels. De professionele keuken is voorzien van bedrijfsafwasmachine, oven, koeling, vriezer, en groot professioneel gascomfort.

  Verder is de accommodatie voorzien van een lift en is er voor mindervaliden een aangepaste toilet en douche.

  De groepsaccommodatie bevindt zich op een camping waardoor u gebruik kunt maken van alle faciliteiten zoals zwembad (zondag gesloten), midgetgolf, voetbalveld en volleybalveld. Voor de kinderen zijn er de diverse speelveldjes en naast de groepsaccommodatie staat een groot springkussen.

  De accommodatie is geschikt voor een breed publiek en verschillende doeleinden. Bent u dus op zoek naar een leuke locatie voor een familiereünie of een kamp voor kerk of sportvereniging dan bent u aan het juiste adres. Heeft u ergens vragen over of twijfelt u of iets aanwezig is, laat het ons weten en wij beantwoorden graag uw vragen. Ook denken wij graag mee over de invulling van uw weekend wat betreft activiteiten en/of catering.

  De accommodatie is ook geschikt voor groepen onder de 40 personen. De prijs is de basisprijs. Deze prijs betaalt u ook wanneer u met minder dan 40 personen komt.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Beneden:
  Beneden is het sanitair, douche met douchestoel, toilet met steunders en een lage wastafel voor mindervaliden.
  Boven:
  Slaapkamer 1 t/m 10: 4x stapelbed
  Slaapkamer 11: 2x 1-persoonsbed met prive sanitair
  Slaapkamer 12: 5x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 13: 3x 1-persoonsbed
  Sanitair voor dames en heren
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Onze groepsaccommodatie bevindt zich in een prachtige omgeving met heidevelden, bossen, de meanderende rivier de Vecht, zandverstuivingen en oude brinkdorpen. U kunt zich heerlijk ontspannen door een lange wandeltocht te maken of juist actief in te spannen. Wat dacht u bijvoorbeeld van kanoën op de Vecht of lekker mountainbiken in boswachterij Hardenberg. Er zijn vele mogelijkheden om met een groep een dag actief door te komen.

  De stad Hardenberg ligt op zes kilometer afstand van de groepsaccommodatie. Deze stad bied een gezellig centrum met verschillende terrasjes en winkels. Maar er zijn ook leuke restaurantjes waar u heerlijk kan eten. U kunt er dan ook alles vinden wat u nodig hebt.

  Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om amusement. Zo kunt u naar het attractiepark Slagharen, Giga Konijnenhol, Plopsland Dalen of de dierentuinen in Emmen of Nordhorn. U kunt ook de tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart of de watertuinen van Ada Hofman in Loozen gaan bekijken.

  Er zijn 3 prachtige mountainbike routes, waarvan er één MTB route direct begint bij de groepsaccommodatie. Het is puur genieten op je MTB in boswachterij Hardenberg met brede zanderige boswegen, afgewisseld met lange stukken deels verharde singletrack.

  Op loop afstand ligt in boswachterij Hardenberg een speelvijver. Er is een strand waar de allerkleinsten spetterplezier kunnen beleven. Kinderen die dat durven kunnen zwemmen naar het eilandje midden in het meertje, maar je kunt er ook gewoon via het bruggetje komen. Bij zomerweer is er een kiosk.
  Direct contact met de verhuurder.