Groepsverblijf met 4 appartementen direct aan het water

vanaf 20 - 50 personen
18 slaapkamers
10 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Niet aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 1625
 • Deel dit vakantieadres:
 • Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Gelegen in een uniek stukje natuur tussen Amsterdam en Utrecht, direct aan de rivier de Vecht met uitzicht over de weilanden, vind je dit vakantieadres bestaande uit 4 appartementen, een groepsruimte en een accommodatie voor maximaal 50 personen. Als groep huur je dan de gehele locatie exclusief. De accommodatie is gelegen op een actieve boerderij met 75 koeien waar op ambachtelijke wijze nog kaas en ijs wordt geproduceerd. Wij nodigen je van harte uit om ons ijs te komen proeven. Wil je een dagje op het water vertoeven? De Loosdrechtse Plassen en Vinkeveense Plassen bevinden zich op steenworp afstand.

  Accommodatie 1:
  De accommodatie bestaat uit 4 appartementen en een groepsruimte. In de groepsruimte met bar en keuken kun je met de gehele groep samen zijn. Ieder appartement is voorzien van een woonkamer met keuken, meerdere slaapkamers en een badkamer. Ideaal voor families met kinderen die toch hun eigen privacy en rust willen hebben. In totaal zijn er 11 slaapkamers en 4 badkamers, waarvan 1 badkamer met bad. Er zijn 18 boxsprings (90x210) en 4 twee-persoons slaapbanken.

  Accommodatie 2:
  De accommodatie heeft een ruime woonkamer met keuken. Je beschikt over 7 slaapkamers, waarvan 4 kamers zijn voorzien van eigen badkamer en zithoek. 2 andere slaapkamers delen gezamenlijk een badkamer. Er is 1 badkamer met bad en 1 badkamer met whirlpool. Er zijn 16 boxsprings (90x210) en 4 twee-persoons slaapbanken.

  Tussen de accommodaties ligt +/- 20 meter. In het midden van deze ruimte bevindt zich een klein gebouw voor privégebruik. Je kunt aan de achterzijde (grenzend aan de speelweide) langs dit gebouw lopen om de andere accommodatie te bereiken.

  In de zomermaanden kun je zwemmen in de Vecht. Het terras is omheind met hekjes. Er is een groot voetbalveld, jeu de boules baan, voetbaltafel, sjoelbak en een aanlegsteiger voor kano’s en sloepen. Het huren van een 25-persoons sloep behoort tot de mogelijkheden (je kunt ook zelf varen, schipper is niet verplicht). Ook voor andere groepsactiviteiten kun je contact met ons opnemen.

  De ligging van de accommodatie maakt het mogelijk om te genieten van de rust en ruimte. Wil je een dagje naar de stad? Binnen een half uur ben je in Amsterdam, Utrecht of Hilversum. Kortom, een unieke en veelzijdige locatie voor een weekend weg met familie of vrienden.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Accommodatie 1:
  Appartement G:
  Slaapkamer G1: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer G2: Vide 3x 1-persoonsbed
  Slaapkamer G3: 2-persoons slaapbank (in woonkamer appartement)
  Badkamer met douche, toilet en wastafel

  Appartement K:
  Slaapkamer K1: Vide 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer K2: 2-persoons slaapbank (in woonkamer appartement)
  Badkamer met douche, bad, toilet en wastafel

  Appartement T:
  Slaapkamer T1: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer T2: Vide 3x 1-persoonsbed
  Slaapkamer T3: 2-persoons slaapbank (in woonkamer appartement)
  Badkamer met douche, toilet en wastafel

  Appartement S is geheel boven:
  Slaapkamer S1: 4x 1-persoonsbed
  Slaapkamer S2: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer S3: 2-persoons slaapbank (in woonkamer appartement)
  Badkamer met douche, toilet en wastafel


  Accommodatie 2:
  Beneden:
  Slaapkamer 1: 2x 1-persoonsbed + 1x2-persoons slaapbank + douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 2: 2x 1-persoonsbed + 1x2-persoons slaapbank + douche, toilet en wastafel
  Boven:
  Slaapkamer 3: 2x 1-persoonsbed + 1x 2-persoons slaapbank + douche, bad, toilet en wastafel
  Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed + 1x 2-persoons slaapbank + douche, bad, toilet en wastafel
  Slaapkamer 5: 2x 1-persoonsbed + douche, toilet en wastafel
  2x losse toilet
  Apart gebouw, beneden:
  Slaapkamer 6: 2x 1-persoonsbed
  Slaapkamer 7: 2x 1-persoonsbed
  Badkamer met douche, toilet en wastafel
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Natuur
  De accommodatie ligt midden tussen de Loosdrechtse plassen én aan de Vecht. Waterrijke natuur in overvloed! Op de kortste afstand liggen de Spiegelplas en de Ankeveense Plassen. Mooie gebieden om per boot of sloep te ontdekken, maar ook te fiets of wandelend kun je optimaal genieten van alles dat de omgeving te bieden heeft. De Utrechtse Heuvelrug ligt tevens binnen handbereik. Een uitgestrekt natuurgebied met bossen, heidevelden, zandduinen en hoogteverschillen.

  Activiteiten
  Het huren van een boot of sloep mag in deze omgeving eigenlijk niet ontbreken. Zoek het water op en geniet van de vergezichten en mooie natuur. Geen waterliefhebber? Op korte afstand ligt Amsterdam. Alleen het verkennen van de stad resulteert al in een dagvullend programma, maar ook diverse escaperooms, winkelcentra en sfeervolle terrassen zorgen voor een aangename invulling. Aan de andere zijde ligt het Mediapark in Hilversum, met studio’s van de bekende televisiezenders. Museum Beeld en Geluid is tevens de moeite van een bezoek waard, voor jong én oud!

  Dorpen en steden
  Naast Amsterdam en Hilversum liggen ook Weesp, Almere én Utrecht op aanzienlijke afstand van de accommodatie. In de kleinere omliggende dorpen vind je tevens alle benodigde faciliteiten, zoals supermarkten, bakkers en slagers.
  Direct contact met de verhuurder.