Exclusieve vergaderlocatie nabij het bos

vanaf 10 - 46 personen
24 slaapkamers
17 badkamers
Huisdieren niet toegestaan
Aangepast voor mindervaliden
Vakantieadres: 1872
 • Deel dit vakantieadres:
 • Heb je een vraag aan Ilja, plaats dan vrijblijvend een optie op jouw voorkeursperiode (daarmee voorkom je dat de accommodatie tussentijds geboekt wordt) en stel je vraag in het 'Opmerkingen'-veld.
  Beschikbaarheid & Prijzen
  Beschrijving
  Nieuw: Luxe familie- en vergaderaccommodatie geopend op 12 september 2021 Gelegen nabij de Belgische grens vind je deze nieuwe luxe familie- en vergaderaccommodatie voorzien van 24 slaapkamers en 17 badkamers. In het weekend te huur voor een luxe familieweekend en doordeweeks als exclusieve vergaderlocatie.

  De accommodatie bestaat uit 2 inpandig geschakelde accommodaties (voor 15 en 31 personen). Hierdoor beschik je op de begane grond over 2 verblijfs- / vergaderruimtes met zithoek, eettafel en kookeiland. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals inductie kookplaten, combimagnetron, vaatwasser, koelkast, vriezer en koffiezetapparaat. Vanuit deze leefruimte loop je zo de heerlijke tuin met overdekt terras in.

  Voor zakelijke groepen kan de grootste leefruimte als plenaire zaal worden gebruikt, waarna je de groep kunt splitsen en verder vergaderen in de andere verblijfsruimte. In samenwerking met een cateraar kunnen wij het ontbijt, lunch en diner verzorgen.

  De 24 slaapkamers en 17 badkamers zijn verdeeld over de begane grond en het souterrain (met natuurlijk daglicht, zie plattegrond). Alle slaapkamers zijn voorzien van luxe 1-persoons Auping boxspring bedden. De badkamers beschikken over een inloopdouche, toilet en wastafel. Voor mindervaliden is er een slaapkamer met aangepaste badkamer. Overal is vloerverwarming aangelegd. Het linnenpakket inclusief hand- en theedoeken wordt voor je verzorgd en bij aankomst zijn de bedden opgemaakt.

  Er zijn 7 'inpandige luxe appartementen', ieder voorzien van 2 slaapkamers, separaat toilet, badkamer met inloopdouche / wastafel en pantry met gelegenheid om koffie of thee te zetten.

  Er zijn buiten diverse zitgelegenheden bij de accommodatie, waaronder een overdekt terras, vanwaar je een magnifiek uitzicht hebt over het weiland en richting de bossen.

  Naast deze geschakelde accommodatie bevindt er zich nog een accommodatie voor 19 personen op de verdieping in hetzelfde gebouw . De accommodaties zijn van binnen volledig gescheiden. Alle accommodaties hebben een eigen ingang en terras. Er is een gezamenlijke speelweide waar de kinderen alle ruimte hebben om te spelen. Wij vinden het belangrijk om te vermelden dat je als groep rekening moet houden met gasten van de andere vakantiewoning, 5 appartementen en mini-camping. De mini camping met 30 plaatsen heeft een eigen ingang en eigen speelvoorzieningen.

  Bijzonderheden:
  De accommodatie is onlangs geopend. Er moeten nog professionele foto's door de fotograaf gemaakt worden. Er zijn enkele foto's van onze nieuwe appartementen toegevoegd. Deze foto's geven een goed beeld van de kwalitatief hoogwaardige inrichting van onze luxe accommodatie.

  Goed om te vermelden:
  - In het weekend te huur voor families en doordeweeks voor zakelijke groepen.
  - Voor zakelijke groepen is de accommodatie te huur vanaf 1 nacht.
  - Op maandag is de aankomsttijd altijd 12:00 uur en kunt u direct gebruik maken van de gezamenlijke ruimtes. De slaapkamers zijn - in verband met de schoonmaak - beschikbaar vanaf 16:00 uur.
  - Bij aankomst op dinsdag, woensdag of donderdag kunt u vanaf 9:00 uur gebruik maken van de gezamenlijke ruimtes.
  - Bij vertrek op dinsdag, woensdag of donderdag kunt u t/m 17:00 uur gebruik maken van de gezamenlijke ruimtes.
  - Bij vertrek op vrijdag kunt u t/m 13:00 uur gebruik maken van de gezamenlijke ruimtes. De slaapkamers dienen om 10:00 uur verlaten te zijn.
  - Heb je een vraag aan Ilja, plaats dan vrijblijvend een optie op jouw voorkeursperiode (daarmee voorkom je dat de accommodatie tussentijds geboekt wordt) en stel je vraag in het 'Opmerkingen'-veld.
  De zekerheden van Vakantieadressen.nl
  • Rechtstreeks contact met de verhuurder
  • Boek rechtstreeks bij de verhuurder
  • Betaal rechtstreeks aan de verhuurder
  Kamer indeling
  Begane grond:
  Slaapkamer 1: 2x 1-persoons bed + TV, douche, toilet en wastafel (aangepast voor mindervaliden)
  Slaapkamer 2: 2x 1-persoons bed + TV, douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 3: 2x 1-persoons bed + TV, douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 4: 2x 1-persoons bed + TV, douche, toilet en wastafel

  Appartement 1:
  Slaapkamer 5: 2x 1-persoons bed + TV
  Slaapkamer 6: 2x 1-persoons bed
  Badkamer met douche en wastafel
  Losse toilet

  Appartement 2:
  Slaapkamer 7: 2x 1-persoons bed + TV
  Slaapkamer 8: 1x 1-persoons bed
  Badkamer met douche en wastafel
  Losse toilet

  Souterrain:
  Slaapkamer 9: 2x 1-persoons bed + TV, douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 10: 2x 1-persoons bed + TV, douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 11: 2x 1-persoons bed + TV, douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 12: 2x 1-persoons bed + TV, douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 13: 2x 1-persoons bed + TV, douche, toilet en wastafel
  Slaapkamer 14: 2x 1-persoons bed + TV, douche, toilet en wastafel

  Appartement 3:
  Slaapkamer 15: 2x 1-persoons bed + TV
  Slaapkamer 16: 2x 1-persoons bed
  Badkamer met douche en wastafel
  Losse toilet

  Appartement 4:
  Slaapkamer 17: 2x 1-persoons bed + TV
  Slaapkamer 18: 2x 1-persoons bed
  Badkamer met douche en wastafel
  Losse toilet

  Appartement 5:
  Slaapkamer 19: 2x 1-persoons bed + TV
  Slaapkamer 20: 2x 1-persoons bed
  Badkamer met douche en wastafel
  Losse toilet

  Appartement 6:
  Slaapkamer 21: 2x 1-persoons bed + TV
  Slaapkamer 22: 2x 1-persoons bed
  Badkamer met douche en wastafel
  Losse toilet

  Appartement 7:
  Slaapkamer 23: 2x 1-persoons bed + TV
  Slaapkamer 24: 1x 1-persoons bed
  Badkamer met douche en wastafel
  Losse toilet
  Faciliteiten
  Locatie vakantieadres & overzicht Groepsactiviteiten
  Natuur
  Tegenover de accommodatie ligt een bos waarin niet alleen gewandeld kan worden, maar kinderen ook hun creativiteit kwijt kunnen in het bouwen van hutten. Echte natuurgebieden in de omgeving zijn onder andere het Groot Malpieven, Plateaux Hageven en de Brabantse Kempen. Heidevlakten, zandduinen en uitgestrekte bossen kenmerken de diverse gebieden, die zich lenen voor mooie wandelingen en fietstochten.

  Aan de andere zijde van de accommodatie ligt wandelgebied Het Schut, dat je vanuit de accommodatie gemakkelijk te voet kunt bereiken. De landelijke ligging maakt dat ook de fietsen mee kunnen, want de locatie kan prima als startpunt van een mooie fietstocht door het Brabantse landschap fungeren.

  Activiteiten
  Hoewel de ruimte om de accommodatie zich leent voor een leuke groepsactiviteit zijn er ook in de omgeving voldoende activiteiten te organiseren. Ten noorden van de locatie ligt Centerparcs de Kempervennen. Hier zijn een waterskicentrum, een groot subtropisch zwembad en verschillende indoor-activiteiten te vinden, die ook door gasten van buiten het park geboekt mogen worden. In de omgeving zijn tevens een Snow Center, een klimbos en een vestiging van Monkeytown (Valkenswaard) te vinden. Jong en oud kan zich in de regio uitstekend vermaken.

  Steden en dorpen
  Op korte afstand liggen Valkenswaard, Eindhoven en Weert. Alle voorzieningen zijn bij de hand. Supermarkten, bakkers, maar ook parken en winkelcentra. Het vakantieadres is centraal gelegen aan een vertakking van de N69. Goed bereikbaar en in de buurt van diverse uitvalswegen.
  Direct contact met de verhuurder.